IHAN LOPPU

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Kesä ei ole loppu, mutta nämä supersuosikit ovat:

curiousnoora

1 | FOUR REASONS : Hopeashampoo. Ikisuosikki, joka ei petä koskaan. Levittyy tasaisesti ja jo yksi pesukerta riittää raikastamaan väriä. Hintalaatusuhde kohdillaan. Ainoa kampaamotuote, jota käyn hankkimassa lisää aina, kun edellinen loppuu.

2 | HERBINA : Vartalosuihke. Ihana, raikas, suomalainen vaihtoehto vellovalle Victoria’s Secretin Body Mist-hypetykselle. Säilyy iholla koko päivän, mansikkainen tuoksu tuo mieleen kesän ja hinta on enemmän kuin budjettiystävällinen.

3 | YVES ROCHER* : Kuoriva vadelmainen suihkugeeli. Kolmas purtilo, jonka olen käyttänyt. Ikisuosikki. Pehmeästi kuoriva (luonnolliset siemenet kuorinta-aineena!), riittoisaa ja herkullisen tuoksuista.

4 | REXONA* : Maximum Protection-dödö. HUIPPUHYVÄ. Tehokas dödö kesähelteisiin (niin mihin helteisiin?), soveltui myös herkälle iholleni, ihana voidemainen koostumus, imeytyy nopeasti. Oman Rexonani sain kesäkuun LivBoxista, mutta nyt, kun olin hakemassa uutta marketin hyllyltä, säikähdin hieman hintaa. Kymmenen euroa dödöstä on pikkuisen too much.

5 | LUMENE* : Cranberry Nourishing Body Cream. Okei, okei, tämä purtilo ei ole kuin puolillaan, mutta ehdin jo kesän aikana käyttää toisen tälläisen (kröhöm, Matti oli heittänyt tyhjän tuubin vessasta roskiin, kun ei tajunnut minun säästelevän sitä tätä postausta varten.. :D). Imeytyy supernopeasti, jättää ihon pehmeäksi, soveltuu koko kroppaan. Plussaa pinkistä purnukasta.

6 | LUMENE* : Raikastava puhdistusvaahto. Just sitä, mitä kesäihoni kaipaa. Onneksi uusi pullo on odottamassa jo hyllyllä käyttöönottoa. Raikas ja pehmeä tapa puhdistaa meikit kasvoilta. Ei kuivata.

enkku2

Here’s TOP6 of my favourite summerproducts. How do you know they are my favourites? Well, they are all EMPTY!

*tuote saatu blogin kautta


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.