KESÄ, JOLLOIN EN OSANNUT PUKEUTUA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

kukkaseppele

Ei ole ollut helppoa. Siis pukeutuminen tänä kesänä. Tämän seurauksena asuistakin on tullut vähän kummallisia ja turhan erikoisia, kun yhtäkkiä sen kesäasun päälle pitääkin vetää toppatakki tai laittaa villasukat jalkaan. Ehkä hieman koomista on myös se, että Pariisia on hellinyt helle nyt viikkojen ajan ja meidän laskeutuessamme maahan, asteita on luvattu huomattavasti vähemmän kuin esimerkiksi viime viikolla. SILTI aion pakata mukaani vaan kesävaatteita.

Tämä asu oli kovin kesäinen, kunnes jouduin heittämään takin päälleni. Sen jälkeen siitä tulikin pieni sekametelisoppa. Tai jo oikeastaan siinä vaiheessa, kun jouduin synttäreitteni viettoon nappaamaan mukaan laukun, jonne takki mahtuisi. Äh, mustien housujen, valkoisen t-paidan ja leotossujen yhdistelmä näytti niin kivalta, kunnes kylmyys astui kuvioihin.

IMG_1371 IMG_1339

curiousnoora1

Synttärikruunu oli siis kummitätini tekemä ja uusimmat alehankintani, pienen pienet euron kivikorut Gina Tricotista sopivat sen väreihin niin kauniisti. Kuinka pieniä ja siroja korut voivatkaan olla! Sinisen sävyjä löytyi niin takista, seppeleestä, laukusta kuin korustakin, mutta toivoisin niin kovin, että saisin jo silittää hellemekot esiin kaapista. Pliis. Se ois niin kivaa.

Testasin eilen ekaa kertaa tänä kesänä shortseja jalkaan Pariisia varten. Tuntui niin oudolta! Ihan kuin olisi ollut miltei alasti.

IMG_1340 IMG_1374 IMG_1336enkku2

Good morning guys! I hope you are all doing well. As you might have noticed, the summer here in Finland has been quite awful. Where is the warm weather and most of all, where is the Sun? I haven’t been able to wear my summerclothes and you can’t go anywhere without a jacket. Luckily, we are flying to Paris on Thursday. Let’s hope that we will find summer there.


Posted in muoti and tagged by NOORA.