SADEPÄIVÄN SUPINOITA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

**!!!?”**#**#**!!!**

Noin. Kas siinä. Lauseellinen turhautumista ja kirosanoja, koska eihän tämä kesä nyt ala ollenkaan. Olen yrittänyt pysyä positiivisena, mutta kalenterin kääntyessä pian elokuun puolelle, alkavat viimeisetkin positiivisuuden rippeet kadota. Ei muuten, mutta kuinka sitä jaksaa sen pimeän ja pitkän syksyn ja talven, jos aurinkoenergiasta ei saa imettyä kesän aikana yhtään extraenergiaa..

Älä Noora nipota. Kootaanpas yhteen sateisen viikon auringonsäteet.

curiousnoora – Kopio

1 ♥ Sadepäivän iloista minulle tärkein ja terapeuttisin on piirtäminen. Viimeaikaisista onnittelukorttitilauksista voi kenties päätellä, että Kätyrit ovat nyt aika in. 2 ♥ Marjat. Kotimaiset tuoreet marjat. Kulhollinen näitä herkkuja pelastaa märimmänkin sadepäivän. 3 ♥ Hemmottelutuokioillekin on jäänyt aikaa, kun iltaisin ei ole tarvinnut maata biitsillä. Kuivat koppurajalat ovat saaneet kyytiä, kun tehokäytössä on ollut uusi suosikkini, Lumenen Cranberry Nourishing Body Cream.

curiousnoora

4 ♥ Koska kalenterin mukaan on kesä, olen kaivanut esiin viime kesän parhaan hankinnan, Korsin kesälaukun. Ja voi kuinka tämä laukku on edelleen niin kiva! 5 ♥ Uusi harrastus. Kerron teille tästä huomenna lisää, mutta olen koukussa. Välillä ihan kirjaimellisestikin, kun yritän vääntyä erinäisiin jooga-asentoihin. Esimakua voit kurkata täältä. 6 ♥ Matille kukkia! Hetken jo mietin, että voiko poikaystävälle kiikuttaa kukkia, mutta kyllä voi, kun takataskussa on jälleen uusi tutkinto. Hyvä Masa! 7 ♥ Olen lukenut paljon. Edelleen Alicen jälkeen omat murheet ja valitukset tuntuvat niin vähäpätöisiltä. Huikea kirja.

Noniin. Viikkohan alkoi heti näyttää aurinkoisemmalta.

enkku2

Some snapshots from my rainy summerweek. All in all, it was a good one.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.