KESÄSALAATTIA KETUTUKSEEN

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

kesäsalaatti

Tämä kätevä emäntä oli eilen vähän väsynyt eikä jaksanut seisoa köökissä viittätoista minuuttia pidempään. Keittiönpöydällä lojui kauppakassin sisältö, josta syntyi simsalabimvaan kesäinen salaatti. Aikaa illan raikkaan aterian eteen kului juurikin se vartti ja pian väsyneet työläiset saivat masunsa ruokaa täyteen. Niin hyvää ja helppoa, että ihan tekisi mieli onnitella itseäni.

And this is how it’s done.

Kypsennä pannulla kanasuikaleita (marinoituja tai ei, who cares..) ja tyhjennä toisella kädellä salaattipussin sisältö kulhoon. Kyllä, juurikin sellaisen salaattipussin sisältö, jonne erilaiset salaatinlehdet on nätisti sekoitettu valmiiksi (mähän sanoin, että tämä on kätevän emännän salaatti). Pilko salaatin mukaan vähän narskujuustoa ja tuoreita mansikoita.

Syö.

kesäsalaattikesäsalaattikesäsalaatti

Postauksessa oli nyt vähän angstinen sävy, mutta pistettäköön se ärsytyksen piikkiin. Sain tänään niin inhottavaa asiakaspalvelua, kun vihdoin uskaltauduin hammaslääkärin penkkiin, että ei tosikaan. Jos rohkeasti kertoo, että hammaslääkärissä käynti pelottaa, niin eikö potilasta pitäisi kohdella sen mukaan eikä säikytellä ja syyllistää. Noh. Uusi aika on varattu maanantaiksi. Paremmalla onnella.

Onneksi oli tuota hyvää salaattia täksikin illaksi jäljellä.

enkku2

Strawberries, cheese, lettuce and chicken. That’s all you need for a fresh bowl of summersalad.


Posted in ruoka and tagged by NOORA.