HÄMEENKADUN HERKULLISIN KISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

tampere

No se kahvila, jonka ikkunassa on maailman söpöin kissa!

Treffasin eilen Tampereen ihaninta Idaa, joka ehdotti kahvittelupaikaksi Hämeenkadulla sijaitsevaa hurmaavaa kahvilaa. Koska en itse ollut vielä ikinä ehtinyt piipahtaa ”kissakahvilaan” sisälle, Pella’s oli erinomainen valinta treffipaikaksi.

Tunnelmallisen kotoisa kahvila oli melko täynnä iltapäivällä, mutta tilaa löytyi ja moni tuntui olevan vain take away-ostoksilla, erinomaisen sijaintinsa ansiosta kahvilaan onkin helppo piipahtaa kahviostoksille. Meillä kolotti sen verran herkkuhammasta, että lautasille tiensä löysivät vaniljakastikkeella kuorrutetut omenapiirakan viipaleet ja lämmintä iltapäivää viilenneltiin jääkahvein. Ja nam. Oli hyvää.

Vaklasin Pella’sin sivuilta, että maanantaista perjantaihin (11-15) tarjolla olisi myös salaattibuffetia ja keittoa. Myös sunnuntain brunssi täytyy joskus mennä testaamaan! Ja tietysti Sorsapuiston silakat uuniperunalla! Ah. Liikaa vaihtoehtoja. Luulen, että tämä kissa suuntaa Pella’siin uudestaan melko piakkoin..

Onko Pella’s teille jo tuttu juttu?

enkku2

The cutest cafe ever! Why haven’t I been here before!? Pella’s cafe is situated in the heart of Tampere and yesterday I realized why it is so popular. I ate the most delicious piece of applepie and drank a glass of icy coffee and I absolutely loved it. Meow.


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.