JUHLIEN HEHKEIN BELLA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

bellapuoti

Juhlat alkakoon! Mutta onko edessä vielä pitkä pohdinta vaatehyllyjen edessä? Asukriisit painavat päälle niin vierailla kuin sankareillakin. Jotta vaatekaappini ei pian tulvisi yli laitojen, olen itse opetellut asustamisen jalon taidon. Pikkumusta taipuu juhlaan kuin juhlaan erilaisten asusteiden voimin ja monet kollaasiin kokoamistani aarteista ovat myös oivia ideoita lahjapaketteihin käärittäviksi. Uppouduinkin siis Bellapuodin virtuaalisten asustehyllyjen väliin ja kokosin teille ihanuuksia ihasteltaviksi.

bellapuoti

Kukaan ei varmaankaan ylläty, kun kerron, että minun juhlalookini viimeistelisi ehdottomasti tuo Ivana Helsingin Muumi-laukku! Koko Muumi-kokoelma on saanut minut ihan pauloihinsa ja väittäisin, että moni ilahtuisi jos omasta lahjapaketista joku kokoelman aarteista paljastuisi. Asusteista ihanimpiin kuuluvat myös kauniit huivit; meidän suomalaisten kun tulee varautua siihenkin, että kesän ensimmäiset juhlat juhlitaan räntäsateessa tai käsivarret kananlihalla. AnneKaisan Helmiluukusta löytyi valloittavan kaunis huivi, jolla koristat asun kuin asun. Kun korviin vielä laittaa roikkumaan Uhana Designin pisarat, olet taatusti juhlien näyttävin bella! Tai erittäin tervetullut vieras, jos päätät piilottaa näitä aarteita lahjapakettiin.

Kysyin myös poikaystävältäni, kuinka hän aikoo asustaa tänä vuonna juhlalookinsa kuntoon. Vastaus oli yksiselitteinen; Happy Socksin sukat ovat kuulemma se hänen juttunsa ja hän olisi onnensa kukkuloilla, jos tuo lahjapakkaus hänen paketistaan paljastuisi! Tyylikkäiden sukkien rinnalle sopisi paremmin kuin hyvin Mondainen klassikkokellot, jotka sopivat myös erinomaisesti lahjapaketteihin. Lahjaksi valitut aarteet pakataan tietysti myös juhlavasti. Mikäli sormet eivät taivu näppärään paketointiin, voi lahjan piilottaa vaikkapa POMARBO:n tyylikkäisiin lahjalaatikoihin.

bellapuoti

Juhlatunnelmaan on puettava toki myös koti. Suurta päivää ja ikimuistoisia juhlia varten  koti siivotaan katosta lattiaan, jotta vieraat voidaan toivottaa lämpimästi tervetulleeksi kanssamme juhlimaan. Mummi ja minä-pesuaineilla saat kodin tuoksumaan raikkaalta kesältä ja siivous on kaksinverroin mukavampaa, kun siivousaineet on pullotettu näin suloisiin pakkauksiin. Yleispesuaine, jonka kyljessä lukee Mansikkamarenki ei voi olla muuta kuin herkullinen siivouskumppani!

Pisteenä i:n päälle juhlista lähtiessään kukin vieras voisi jättää elämänohjeen, tervehdyksen tai kiitokset vaikkapa eteisen pöydälle sijoitettuun Qualyn Bonsai-puuhun. Tervehdykset voisi kerätä talteen juhlien jälkeen, tallettaa muistoihin ja niitä voisi lueskella samalla, kun napostelee lahjaksi saatuja Kultasuklaan herkkuja..

Onko teillä kevät juhlia pullollaan?

enkku2

It’s time to welcome spring and summer with different kinds of parties! It’s time for graduations, weddings etc etc and you have to be prepared to look stunning and chic time after time. Remember accessories and wrap beautiful gifts for the ones who are celebrating. And remember, have fun!


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.