JURLIQUE- VOITA PURKITETTUA LUONTOA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Myönnettävähän se nyt on. Kasvojen ihon kunnon ylläpitäminen vaatii vuosi vuodelta yhä enemmän huolenpitoa. Ikääntyminen alkaa näkyä kasvoilta, puhumattakaan siitä millaisia vaikutuksia huonosti nukutuilla öillä ja stressillä on ihon kuntoon. Elämäntilanteet näkyvätkin kasvoilta ja välillä tuntuu jopa toivottomalta saada kasvot hehkumaan niinkuin vielä muutama vuosi sitten.

Täydellinen ihonhoitosarja onkin ollut jo jonkin aikaa hakusessa.

Kuulin Jurliquen tuotteista ensimmäistä kertaa aurinkoiselta Monalta, joka oli ollut tuotesarjaan enemmän kuin tyytyväinen. Olinkin onneni kukkuloilla, kun sain pari viikkoa sitten omat tuotteeni testiin. Jurlique, tuo luonnollisen kauneuden edelläkävijä, käyttääkin tuotteiden raaka-aineina puhtaita luonnontuotteita, joita kasvatetaan Adelaiden rinteillä. Sato hoidetaan, kerätään ja lajitellaan käsin luontoa säästäen ja tuotteissa käytetyistä raaka-aineista vähintään 95 % on luonnollisia. Perusajatuksena onkin, että luonto on ihon paras tasapainottaja. Innolla lähdin testailemaan kuinka nämä herkullisissa pakkauksissa olevat luonnontuotteet sopivatkaan minulle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain testattavakseni neljä eri Jurlique-tuotetta. Olen nyt kolmen viikon aikana käyttänyt kasvojen ihonhoidossa vain ja ainoastaan näitä allanäkyviä tuotteita nähdäkseni millaisia vaikutuksia ihossani juuri näiden tuotteiden ansiosta havaitsen.

Lähtökohtana oli äärimmäisen stressaantunut kasvojen iho näppylöineen ja punoituksineen. Sen lisäksi, että stressi oli tehnyt tehtävänsä, viilennyt syysilma toi omat haasteensa mukaan. Ihana, ruusuinen ja kosteuttava kaksikko toikin heti helpotusta. Ruusunmarjaöljyä sisältävä kermainen puhdistusaine auttaa kosteuttamaan ihoa syvältä ja vaikuttaa ennen kaikkea ihon sileyteen. Iho tuntuukin puhdistuksen jälkeen niin pehmeältä. Puhdistuksen jälkeen olen levittänyt kasvoilleni ruusuöljyä sisältävää kosteuttavaa voidetta, joka on mielestäni tehostanut puhdistusaineen vaikutusta. Lopputuloksen on hehkuva, kaunis iho.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herbal Recovery-sarjan pipetillä annosteltava öljy on noussut omaksi suosikikseni. Tätä tehokosteuttajaa olen käyttänyt kasvojen kuivimmilla alueilla vielä lisäkosteutta tuodakseni. Nenän pielet, leuka ja otsa ovatkin olleet syksyllä ihoni ongelma-alueita, mutta tämä öljy on tuonut avun kuivuuteen. Öljyisestä koostumuksesta huolimatta tuote imeytyy nopeasti ja mahdollistaa täten tuotteen käytön myös aamuisin ennen meikin laittoa.

Rose Body Creamin olen käyttänyt jo lähes loppuun! Ihana, kosteuttava mutta nopeasti imeytyvä vartalovoide on aivan täydellinen kuivalle iholle. Sääret ja käsivarret ovat saaneetkin tämän voiteen avulla todellisen hemmotteluhoidon, kun joka suihkun jälkeen olen ahkerasti niitä rasvannut. Ihana tuote.


Näiden positiivisten testitulosten voimin olenkin niin innoissani kertoessani, että pian myös yksi teistä pääsee konkreettisesti testaamaan millaiset voimat luonnontuotteilla onkaan:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin osallistut yllänäkyvän Jurlique-tuotepaketin arvontaan. Tuotepaketti on valittu niin, että se sopii kaikille ihotyypistä huolimatta ja päivävoide, kuoriva voide ja ihon kuntoa tasapainottava voide soveltuvat täydellisesti jokapäiväiseen ihonhoitoon. Toivon, että tämän arvokkaan tuotepaketin voittaja jää pian laillani koukkuun Jurliqueen!

Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy ensi keskiviikkona 16.10.  klo 21:00.

Arpaonnea kaikille! ♥

Lisätietoja tästä ihanasta brändistä löydät myös heidän Facebook-sivuiltaan.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.