TÄYDENNYSTÄ LAUMAAN – NYT ARVOTAAN TITIMADAMIN AARTEITA!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun yhteen laitetaan parhaat palat eläinkunnasta ja innovatiivinen korusuunnittelu, tuloksena syntyy juuri jotakin yhtä ihanaa kuin hurmaavan titiMadamin asustevalikoima. Tähän korujen laumaan on vaikea olla ihastumatta.

Sain valita täydennykseksi omaan eläintarhaani hieman uusia lajeja, kun titiMadam lähestyi minua yhteistyöehdotuksen voimin. Uusia eläimiä uusine väreineen olikin valikoimiin ilmestynyt hurja määrä ja valehtelematta voin kertoa, että eksyin titiMadamin verkkoviidakkoon pitkäksi toviksi etsimään suosikkejani. Tässä he nyt kuitenkin ovat; Inka-iguanat sävyssä pink mirror, kultaiset Pauliina-puput ja Aleksi-strutsi sävyssä jade mirror. Hurmaava joukko uusia asukkaita korulippaaseeni vai mitä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Originals-mallisto onkin nyt kasvanut peräti kuudella uudella hahmolla, kun mukaan ovat liihotelleet niin lepakko, kissa, kilppari, iguana, koppakuoriainen kuin pupukin. Myös korujen värivalikoima on kasvanut jadepeilillä, vaaleanpunaisella, tummansinisellä ja turkoosilla. Tuo jadepeili vei heti jalat altani, Aleksi-strutsi näyttää nimittäin upealta!

Lammen ympärillä eilen koiriaan ulkoiluttaneet lenkkeilijät olivat kyllä hieman ihmeissään touhujani katsellessaan, kun lammenranta muuttuikin näppärästi uuden laumani kuvauslokaatioksi ja niin Aleksi kuin Inkat ja Pauliinatkin kiipeilivät maastossa mitä ihmeellisimpiin paikkoihin niitä kuvaillessani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Tiedän varmuudella, että eläinystäviä löytyy myös ruudun toiselta puolen, siksipä yhdessä titiMadamin kanssa arvommekin nyt kolme Originals-malliston korua uusiin koteihin.

NÄIN OSALLISTUT ELÄIMELLISEEN ARVONTAAN:

1. Valitse oma suosikkisi titiMadamin Originals-mallistosta ja linkitä koru väritoiveineen tämän postauksen kommenttiboksiin. Linkin Originals-mallistoon löydät tästä (klik!).

2. Kaksi voittajista arvotaan, yksi palkinnoista matkaa hänelle, joka on mielestäni parhaiten perustellut, miksi juuri hänen tulisi koru voittaa. Perusteluja ei kuitenkaan ole kommenttiin pakko jättää. Yhteensä palkintoja on siis 3 kappaletta.

3. Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy tiistaina 29.4. klo 23:59.

titiMadamin sanoin, remember to handle animals with care, onnea arvontaan. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Don’t you just love these gorgeous animals from titiMadam! So cute! I was so happy, when titiMadam wanted to organize a giveaway with me and now three of you got a chance to win their favourite titiMadam Originals-piece from their collection. So excited!


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.