TAVISMAANANTAI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

asukuva

Tällä asulla pärjää aamusta iltaan, vaikka sitten ihan tavallisen maanantaipäivän ajan.

Aamuni alkaa 06:30, jolloin yleensä kävelen silmät ristissä vaatehuoneeseen ja etsin pilkkopimeästä vaatteiden sekamelskasta (kuinka vaikeaa on muistaa ostaa sinne uusi lamppu palaneen tilalle?!) jotakin, jota voitaisiin päivänasuksi kelpuuttaa. Useimmiten jotakin todella basicia. Istun töissä koneen ääressä kahdeksan tuntia, kotiin päästyäni käyn mahdollisesti ruokakaupassa ja lenkitän Epun ja loppuilta kuluu liian usein kotonakin koneen ääressä. Perusasu, paras asu. Arkeeni kun harvoin mahtuu mitään mikä vaatisi tälläytymistä. Monikäyttöiset, helposti yhdisteltävissä olevat vaatekappaleet ovatkin siis suosikkejani. Parhaimmillaan samalla asulla pärjää aamusta iltaan.

Lukijani pyysi minua esittelemään ”ihan tavallisen arkiasun”, ja simsalabim, tässä se tulee!

IMG_9456 IMG_9468 IMG_9446

TAKKI / JACKET VERO MODA  PUSERO / SHIRT MANGO  HUIVI / SCARF GINA TRICOT  FARKUT / JEANS LIU JO  KENGÄT / SHOES CONVERSE

Pirtsakan tavallista maanantaita kaikille, tänäänhän on jo periaatteessa keskiviikko, kun seuraavat vapaat koittavat jo kolmen työpäivän jälkeen. Ei huono. ;)

IMG_9473 IMG_9461

enkku2

Back to basics. My outfits are usually basic and comfortable; I love clothes which are easy to combine with different kinds of looks and this Monday’s look is just perfect. While spending a day in the office, all you need is comfortable clothes. That’s it.


Posted in muoti and tagged by NOORA.