”NÄYTÄKS HEI PAPERIT?”

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Kaupantäti: ”Mä voisin kattoo hei sun paperit.”
Minä: ”Siis mitä että?”
Kaupantäti: ”Että näytäks hei paperit?”
Minä: ”Mutta siis mä ostin vaan tän vappupallon.”

Mun vappu alkoi eilen kyllä todella mielenkiintoisella kohtaamisella kaupankassan kanssa. Minä ja ainoa ostokseni, farmipallo hämmennyimme kovin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopulta selvisi, että kassa oli ollut vain äärimmäisen tarkkaavainen, kun oli huomannut, että olimme samaa seuruetta takanani jonottaneen Matin kanssa, jonka ostoksien joukosta löytyi peräti muutama vappujuoma. Silti. Kyllähän se sanattomaksi vetää, kun lompakosta täytyykin kaivaa esiin henkkarit, kun on ostamassa mummulle lahjaksi vappupalloa. Muistakaa siis ottaa henkkarit mukaan, kun lähdette vapputorille pallokauppoja tekemään.. ;D

Hauskaa vapunpäivää munkkirinkiläiseni! <3

enkku2

Happy May Day! <3


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.