VARRELTA VIIME VIIKON

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

candc134

Huhtikuu alkaa olla jo puolessavälissä. Aika kiitää ja pian käännetään jo vapun kautta sivua toukokuuhun. Olen melko varma siitä, että lapsena vuodet eivät vierineet ohi yhtä nopeasti. Sinne katosi suitsaitsukkelaan viikko viisitoistakin.

1 Perjantaipuskaperinteeni on jatkunut tuloksekkaasti jo vuoden alusta alkaen. Keittiönpöydällä on miltei aina tuoreita kukkia ja kimppu tulppaaneita tuo kevään mukanaan. Miettikää kuinka näppärää olisi jos saisit tilata kotiisi kerran viikossa yllätyskimpun kukkia, etkä koskaan etukäteen tietäisi mitä papereiden sisästä löytyy. Vähän kuin tuoksuva LivBox! 2 Shinetattoo.fi:ltä saamani tatskat veivät sydämeni ja varsinkin love-tatskan fonttiin ihastuin niin kovasti, että mietin jo hetken josko sittenkin poikkeaisin periaatteestani olla ikinä hankkimatta tatuointeja. 3 Goodbye frenchfries! Laitoin Moschinon kännykkäkuoret jäähylle, kun ostin Nelly.comista Marc by Marc Jacobsin kasettikuoret. So cool! 4 Vaalea tukka on tullut jäädäkseen. Kunpa sävy vain pysyisi raikkaana eikä alkaisi kellastua *fingers crossed*. 5 Viime viikon kovin lounaskombo; tuore Elle, hullunhyvä Bonaquan mustikkahunajavichy ja maailmanparas Kitchen Joyn Thai Cube seesamikana nuudeleilla. 6 Oletteko huomanneet, että vaalit lähestyvät? No niiltä nyt ei ole voinut välttyä kukaan. Mainoksia on tienvarret ja postiluukut pullollaan. Mä kipittelin jo reippaasti ennakkoäänestämään vietettyäni ensin hetkisen Aamulehden vaalikoneen parissa. Herätys tyypit, kai säkin äänestät! 7 Joanna sulla on ihana uusi blogi! Tutustuin tähän ihanaan mimmiin vasta viime vuonna Wienissä, mutta on kyllä melkoisen hurmaavan ja joannamaisen blogin laittanut tämä typy pystyyn.

Viikko 16 olkoon yhtä värikäs ja onnistunut.

candc1342

enkku2

Last week was great! These seven pics will tell you all about it.


Posted in Yleinen and tagged by NOORA.