IHAN POIKKI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_8461IMG_8446IMG_8490IMG_8467

 |  TAKKI / JACKET BIKBOK  LAUKKU / BAG LIUJO  HOUSUT / PANTS H&M  PUSERO/ SHIRT INDISKA (*blogin kautta saatu)  HUIVI / SCARF GINA TRICOT  TENNARIT / SNEAKERS NIKE AIRMAX  |

Kas tässä, blogihistoriani väsähtäneimmät asukuvat. Eilispäivä oli nuukahtanein pitkään aikaan, asu oli kiireessä valittu, hiukset harjaamatta ja pikkuhiljaa alan olla kurkkuani myöten täynnä näitä allergiaoireita. Olo on joka toinen päivä kipeä ja joka toinen päivä ok, silmät kutisevat ja ovat turvonneet ja tänä aamuna tanssinkin pienen tanssin riemunkiljahduksien saattelemana, kun ulkona oli satanut lunta. Hetken helpotus pölyallergikolle. Äiti tosin ehdotti, että minun kannattaisi hankkia myös uusi lemmikki, sellainen sarvikuono, joka kuulemma helpottaisi oloa. Pitänee siis suunnata lemmikkieläinostoksille.. ;) Mutta valitusvirret sikseen, nyt takana on yhdeksän (!!) tuntia kunnollista unta ja olo on kuin uudestisyntyneellä.

Kuinka osasinkin piirtää eiliseksi niin osuvan Pirkonkin.

Toinenkin hyvä puoli tästä kevään viivästymisestä löytyy; saan näillä näkymin käyttää tuota Bikbokin takkia vielä paljon ennen kesävarastointia. ;)

enkku2

Hi guys! Looking tired, oh I know! Yesterday was an awful day, but today I’m feeling so much better after sleeping almost nine hours. The outfit wasn’t special, but I really liked it. The lightblue jacket is my favourite at the moment and thanks to the snow (yeah, it’s snowing here!) I have a feeling that I can wear it a lot before the summer..


Posted in muoti and tagged by NOORA.