KOLME X KESÄFIILIS

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Vasemmassa kädessäni oli eilen niin paljon kesäfiilistä, että melkein unohdin elävämme vasta huhtikuuta.

kesä

HM <3 COACHELLA Tilasin jokin aika sitten H&M:n nettikaupasta Coachella-malliston värikkään rannekorusetin. Osa koruista on punottu juurikin niitä tekniikoita käyttäen, joilla itsekin koululaisena näpertelin ystävieni kanssa ystävyysrannekkeita. Värikäs setti erilaisia koruja tulee näyttämään niin hyvältä päivettyneen ihon rinnalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SHINETATTOOS Nämä ovat _ihania_. Blogimaailmassa nämä säihkyvät feikkitatskat ovat vilahdelleet jo yhdessä jos toisessakin blogissa ja myös minä niin kuin muutkin ihastuin näihin valtavasti. Nämä tulevat näyttämään niin upeilta, kun iho ruskettuu hieman. Kesä, aurinko, biitsi ja bikinit. Tuohon komboon lisäisin vielä kesän kuumimmat asusteet, hohtovan ihanat tatuointit. (*blogin kautta saatu)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GUESS WHO Uusi kelloni hehkuu pastellinsinisenä. Kulta ja vaaleansininen sopivat upeasti yhteen. Kellokokoelmani on jo pitkään kaivannut joukkoonsa jotakin ihan uutta ja erilaista, kauniin tyttömäisen kellon, jossa on sitä jotakin.

Aurinkoisia ajatuksia sunnuntaihinne.

enkku2

My must-haves for the summer: H&M loves Coachella-collection, shining fake tattoos and a lightblue watch from Guess with the golden details. Loving it.


Posted in muoti and tagged by NOORA.