#TB: EASTER EDITION

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

unnamed3

Roosa, mitä sinä oikein katselet? Oletko kenties huolissasi, että Tuula-mummun Hessu-kissa nappaa virpomisoksastasi pajunkissan vai oletko niin pelottava noita-akka, että itseäsikin ihan pelottaa. Etkö tiennyt, että pikkunoita-akalta pitäisi aina löytyä oma musta kissa?

Ja mitä sinäkin siinä pikku-Noora virnuilet? Onko mennyt pääsiäispupu pöksyyn vai oletko juuri hellehattuisen tipusi kanssa aloittamassa pääsiäismunien etsimistä. Virneestä päätellen olet ehkä muutaman suklaamunan jo syönytkin.

unnamed1

Olen aivan hirvittävän onnellinen siitä, että äitini oli superahkera valokuvaaja, kun olimme pieniä. Kikatin eilen varmaankin tunnin pikkuvirpoja-Roosan haaveilevalle ilmeelle ja muistan vieläkin tuon keltaisen pikkukanasen. Hessu-kissalle keksin ihan pienenä itse nimen, kun pentu muutti mummulaan ja tuo musta kisunen elikin peräti 18 vuotta. Hih, ihania muistoja. Tuota alemman kuvan hiustyyliäni en silti ihan heti lähtisi tuomaan 90-luvulta 2010-luvulle..

enkku2

It’s #tb-time! There’s me and my littlesister in the first picture and that little girl with the curly hair is me also. Oh, memories, memories!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.