PÄÄTTÖMÄT KANAT

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

 

PÄÄSIÄISKYNNET1No johan tuli legendaarisen järkyttäviä kananpoikia maalailtua kynsille. Näin päättömiin kanoihin ei ihan joka päivä törmää. Koska Matti ei suostunut kynsimallikseni (ja ihan hyvä ettei suostunut..), jouduin toteuttamaan visiotani pääsiäiskynsistä omiin kynsiini. Tuollainen piipertäminen on ihan järjettömän vaikeata. Kuinka te kynsibloggaajat pystytte siihen, vai onko käytössänne juuri tälläiseen tarkkaan maalailuun tarkoitetut pelit ja pensselit?

Koska kanajengini oli kaikessa hölmöydessään kuitenkin niin söpön näköinen, halusin kuitenkin jakaa tämän pääsiäistutoriaalin kanssanne. Jos vaikka joku teistä saisi mutantti-tipujen sijaan ihan suloisiakin pikkutipuja aikaiseksi.

pääsiäiskynnet

Aluksi levitin kynnelle kerroksen Lumenen Gel Effect lakkaa sävyssä Utuharso. Lakan kuivuttua töpöttelin kanalle vartalon O.P.I.:n keltaisella lakalla ja kerroksen kuivuttua heitin mukaan myös hieman Mavalan kullanväristä glitterlakkaa. Seuraavaksi sudin Isadoran vihreällä lakalla rairuohoa kynnen reunaan ja maalasin pienet silmät kanoille valkoisella lakalla. Silmiin laitoin vielä pienet tummat pisteet ja nokaksi riitti pieni sipaisu Lumenen Tulee kevät:tä. Nyt jälkiviisaana olisin liimannut kyllä silmien tilalle sellaiset askartelusilmät, tiedättehän? Sellaiset liikkuvat mulkosilmät.

PÄÄSIÄISKYNNET1

No eiköhän näillä tipuilla yksi pääsiäinen selvitä.

 enkku2

It’s time for a little Easter-tutorial! All you need is a lot of different nailpolishes, some imagination and some time. And there you go, a handful of little Easter-chicks to take care of.


Posted in kauneus and tagged by NOORA.