IHAN PARASTA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Parasta just nyt.  Bloginaapurini Milka , Reetta ja Essi heittivät minulle haasteen. Ihan parasta. Siis haasteiden tekeminen. Muistan kuinka iiiihan blogini alkuaikoina oli niin mahtavaa saada haaste joltakin. Heittelin suurin piirtein kärrynpyöriä, kun silloinen (ja toki nykyinenkin.. :D) blogi-idolini Iina lähetti uunituoreelle blogilleni haasteen. Oi niitä aikoja.

Parasta just nyt satunnaisessa järjestyksessä.

♥ Fazerin popcornsuklaa (voi herranpieksut kuinka hyvää!) ♥ Pirkon blogivierailu LivBoxin blogissa ♥ Eppu, joka päätti nyppiä hirveän kasan karvoja selästään vain koska selässä kutitti pieni nyppy. Nyt nypyn tilalla on karvaton alue. Niin. Onks nyt sitten kiva? ♥ Selfie-keppi ♥ Se, että nenä ei vuoda enää ihan yhtä paljon kuin eilen. ♥ Antti Tuiskun come-back #petoonirti ♥ Iittalan Iik!-aleista hommattu Muumimamma-kannu ♥ Frozen-suklaamuna, jonka sisuksista löytyi Olaf. ♥ Matti. Järkyttävää ajatella, että vain pari viikkoa sitten Matti lensi Barcelonasta Saksaan Lufthansalla, ja eilen samaiselta seudulta kuului hirvittäviä uutisia. Muistakaa pitää rakkaitanne kädestä kiinni aina kun siltä tuntuu. Ikinä ei tiedä. ♥ Viikon päästä alkaa huhtikuu. ♥ Mehujäät. Ihan parasta kurkkukipulääkettä. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei kuka haluaa napata tästä haasteen blogiinsa? Suosittelen pistämään parhaat asiat listalle jos jokin a) potuttaa just nyt ihan kamalasti, b) olet jo kiukustunut flunssailemaan tai c) on muuten vaan tylsä boogie. Yllättävän monia pikkuiloja sitä kuitenkin elämästä löytyy. Välillä niiden olemassaolon muistaa vasta hetken mietiskelyn jälkeen.

Ansku, Bebe, Satu , Jonna ja Lila napatkaahan haasteesta koppi!

enkku2

Let’s be happy today, okay?


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.