PALJONKO KELLO ON?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pähkäilin vuosipäivälahjaa Matille tänä vuonna noin kymmenen sekunnin verran- tiesin nimittäin heti, mikä lahja kuvaisi parhaiten sitä yhteistä kuuden vuoden taipaletta, jonka olemme yhdessä kuljeskelleet. Ja oli minulla omakin lehmä ojassa, ajattelin, että jos miehen ranteesta löytyisi supermakee, laadukas ja mielettömän upea kello, se älypuhelimen räpläily vähentyisi, kun ajan voi tsekata ranteesta.

Kuten kuvasta voit päätellä, olen henkeen ja vereen Guess-girl mitä kelloihin tulee. Vuosien varrella olen hankkinut miltei vain ja ainoastaan Guessin kelloja, joiden käyttöikään ja laadukkuuteen luotan sataprosenttisesti. Oli siis päivänselvä juttu, että hankin Matillekin Guessia.

guess kellot

Ylhäältä alaspäin: Guess Rigor Croco Brown, Guess Wildcat, Guess Exec Silver, Guess Prism Silver (*blogin kautta saatu), Guess Vespa Gold, Guess Scarlet*

Koska olen Matille jo aiemminkin hankkinut nahkarannekkeisen, ruusukultaisilla yksityiskohdilla varustetun kellon, mietin pitkään kahden eri kellon, Guess Powerhousen ja Guess Execin välillä. Näyttävä, klassinen ja tyylikäs Exec vei lopulta voiton ja taisin tehdä tismalleen oikean valinnan- kelloa on käytetty ahkerasti ja tyyppi vaikuttaa enemmän kuin tyytyväiseltä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAunnamed

Hih, oma kellokokoelmani alkaa olla täydellinen, kun ranteeseen löytyy niin kultainen, hopeinen kuin ruusukultainenkin kello. Haluan kuitenkin vinkata teille aivan mielettömästä Fashionstore.fi:n kellokamppiksesta, jonka aikana saat 30 euron lahjakortin verkkokauppaan ostaessasi Guess tai Gc-kellon. Tilaajien kesken arvotaan myös joka maanantai (18.3.-4.4.) Guess-aiheisia tuotepalkintoja. Jos hakusessa on vaikkapa jo kevään valmistuvalle lahja tai pakettiin pitäisi kääriä jotakin spesiaalia vaikkapa omalle kullervolle, napatkaapa tästä vinkki talteen! Sanoisin, että Guessin kello on ajaton valinta. ;)

Vaikeintahan noista on valita se oma suosikki, hmmmm, omalla tavallaan esimerkiksi tämä sateenkaarikello on aivan mielettömän upea!

enkku2

Yeah. I’m a Guess-girl when it comes to watches. I have bought quite a few Guess-watches over the years and I have been so happy with them. They look gorgeous, they last long thanks to their high quality and the selection is so wide. When we celebrated our anniversary with my boyfriend, I wanted to buy him a cool watch too. My choice, Guess Exec Silver, made him so happy. And it looks so COOL. A timeless choice, I must say.


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.