BLOGIKIRPPISTELTÄISKÖ VÄHÄN?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Hei murut! Blogikirppistä on pyydetty ja toivottu jo pitkään, ja vihdoin tänään, hikisen kuvausrumban jälkeen, sain kun sainkin blogikirppiksen pystyyn. Huomioittehan, että hintoihin on jo valmiiksi sisällytetty postituskulut (Suomeen). Muutamiin tuotteisiin en ole valmiiksi laittanut hintaa, vaan oman tarjouksesi tuotteesta voit lähettää minulle sähköpostitse, jolloin olen sinuun yhteydessä.

Kun kiinnostut jostakin tuotteesta ja olet ostoaikeissa, laita minulle sähköpostia osoitteeseen noora@refashion.fi. Pyrin pikaisesti päivittämään myös postaukseen merkinnän siitä, mikäli tuote on jo myyty. Tällä kirppiksellä saa toki myös tinkiä ja jos kiinnostut vaikkapa kahdesta tuotteesta, sovitaan niille sellainen yhteishinta, joka miellyttää molempia. ;)

Kirppistelyn iloa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. MICHAEL KORS, PUNAINEN CLUTCH: Tampereen Cottonista ostettua Michael Korsin upeaa laukkua on käytetty vain pari kertaa, joten laukussa ei ole käytönjälkiä havaittavissa. Laukussa on pitkä hihna (ei irrotettava) ja sisällä tilaa korteille. Laukun ovh. on ollut n. 140 euroa. Hintapyyntö: Lähetä oma tarjouksesi laukusta osoitteeseen noora@refashion.fi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. VILA, FARKKUHAALARI, XS: Haalaria on käytetty kerran ja pituudeltaan se on minulle reiluhko (olen 170 pitkä ja norm. käytän kokoa S/M). Haalarissa on edustassa kaksi pikkutaskua ja solmittava vyö. Myös punttien suita pystyy kiristämään. Olkaimet ovat irroitettavat. Hintapyyntö: 20 euroa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. PERSOONALLINEN LAUKKU ETSII UUTTA KOTIA! Olav-malliston ”Shaved” clutch-laukku (31×43) on löytänyt tiensä luokseni niin, että voitin sen palkinnoksi. Omaan tyyliini tämä laukku ei kuitenkaan oikein istu ja on sääli pitää upeaa laukkua hyllyllä pölyttymässä. Laukku on nahkaa ja laukussa roikkuvat karvat ovat aitoa hiusta. Laukkumalli on myynnissä edelleen ja verkkokaupasta ostettaessa sen hinta on 150 euroa. Hintapyyntö: Lähetä oma tarjouksesi laukusta osoitteeseen noora@refashion.fi. Haluan, että laukku löytää uuden kodin persoonallisen pukeutujan luota, joten älä epäröi laittaa tarjousta tulemaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. ZARA, KUKKAPÖKSYT, KOKO 36 : Pari kertaa käytetyt ihanat kukkaprintilliset housut etsivät uutta kotia. Kuvat väärentävät hieman housujen väriä, todellisuudessa housujen pohjaväri huomattavasti vihreämpi. Hintapyyntö: 25 euroa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. VERO MODA, NEULE, KOKO S : Paljetein koristeltu Vero Modan vedenvihreä neulepusero. Käytetty kerran tai pari. Hintapyyntö: 10 euroa MYYTY!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6. SAINT TROPEZ, TÄHTIPUSERO, KOKO S : Göteborgista ostettu sininen tähtipusero, käytetty kerran tai pari. Hintapyyntö: 10 euroa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7. AVENTURA-KIILANILKKURIT, KOKO 38 : Erittäin hyväkuntoiset ja vähänkäytetyt kengät ostettu pari vuotta sitten Sokokselta. Hintapyyntö: 25 euroa MYYTY!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

8. HUMANITY-RANNEKORU : Upea ja upouusi Humanityn kullansävyinen rannekoru timanttikoristein. Hintapyyntö: 30 euroa

Mikäli minun kirppisaarteideni joukosta ei löytynyt nyt mitään sellaista, mikä olisi saanut sukat pyörimään jaloissasi, käypä kurkkaamassa millaisia aarteita on koottu yhteen myytäväksi hyväntekeväisyysverkkokauppaan yhdessä Re:fashionin, suomalaisten suunnittelijoiden ja Holvin toimesta. Kerron teille verkkokaupasta tarkemmin vielä myöhemmin, mutta aikainen lintu madon nappaa, klik klik siis!

IN ENGLISH : Hi guys! This time I’m organizing a little blogfleamarket only for my Finnish readers. But stay tuned, there’s an international giveaway coming up also soon! Have a great week!


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.