#BLOGGAAJATMANSESSA : INCH”

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

candc3315-800x1031

Täydellisten farkkujen metsästäminen on kuin sen kuuluisan neulan etsimistä heinäsuovasta. Lähestulkoon toivotonta. En tiedä miten on mahdollista, että en ollut ennen toissalauantaita astellut sisään Inch” Farkkukauppaan, joten koin velvollisuudekseni jakaa tietoa teille muillekin tamperelaisille tästä aarreaitasta, joka sijaitsee Kuninkaankadulla (tai tarkemmin sanottuna Sokoksen ja Anttilan välisellä kävelykadulla, Tirkkosentalon katetulla sisäpihalla- etsivä löytää ja paikan etsiminen palkitsee kyllä vamasti!).

Kuten jo aiemmin kerroin, Maj ja Ida kuljettivat meitä bloggaajia Mansessa omiin lemppariliikkeisiinsä ja Inch” oli siis yksi näistä. Farkkukaupassa meitä vastassa oli iloinen joukko upeannäköisiä naisia, jotka auttoivat meitä koko illan ajan löytämään ne omat juttumme. Käteen lyötiin kullekin 100 euron lahjakortti ja voin kertoa, että tuon lahjakortin käyttäminen ei ollut ongelmallista- merkkejä löytyi nimittäin Conversesta Costoon, Dieselistä Levikseen ja Minimumista Samsoe&Samsoeen! Ihan pähkinöiksihän siinä meinasi mennä. Sinua, joka etsit juuri nyt niitä täydellisiä kevätfarkkuja, kehoitan suuntaamaan ensitilassa Inchiin. Ei kannata menettää hermojaan kymmenien myymälöiden sovituskopeissa. Just saying.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska tarvitsin kevääksi uudet tennarit, päädyin tutkimaan Inchin Converse-valikoimaa. Minulla kävi melkoinen munkki, kun löysin alelapulla varustetut Converset harmaana, olin nimittäin jo aiemmin ajatellut, että tällä kertaa hankin hieman väriä Converse-kokoelmaani. Toinen aarre, Dieselin mekko, oli aivan huikea löytö. Kunhan tässä kiritään vähän kesäkuntoa kiinni, niin mekko on ihanannäköinen kiinnikin pidettynä, mutta lähinnä mielessäni yhdistelin sen jo triljooniin asukokonaisuuksiin, joissa mekkoa voikin käyttää neuletakin asemassa. Se on ihanaa materiaalia ja itse asiassa vaatekaappini ensimmäinen Dieselin juttu. Iiiks, mä olin niin tyytyväinen hankintoihini!

Allaolevaa kollaasia katsellessani huomasin kuitenkin Henriikan ihastelevan tuossa niin hyvännäköisiä Leviksen farkkuja, että tämä manselainen taitaa tehdä piakkoinkin uuden reissun Inchiin! ;)

candv-800x698

Loistava palvelu, kattava ja persoonallinen tuotevalikoima niin naisille kuin miehillekin, merkkejä, joihin ei joka puolella törmää, yksilöllisiä asusteita, tiimi, joka on testannut itse jokaista myyntiin tulevaa vaatekappaletta pystyäkseen toteamaan sen liikkeelleen sopivaksi, viihtyisä ilmapiiri ja keskeinen sijainti. That’s Inch.

And me loves it.

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : After shopping @ Inch”, my wardrobe is now ready for the spring. New sneakers, checked! New dress, checked! Spring it on!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.