NÄILLÄ MENNÄÄN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

SAIKKU-800x900

No niin. Näinhän siinä nyt sitten kävi. Olo oli vähintäänkin kummallinen koko loppuviikon ja nyt allekirjoittanut ottaakin sitten tämänkin viikon levon kannalta, ei tosin enää talvilomaillen, vaan sairaslomaillen. Flunssa iski niin yllättävän napakasti päälle, että lääkäri laittoi bloggaajan lepoon ja iski lääkkeitä kouraan.

Blogin puolelle ei siis tällä viikolla pompsahtele postauksia ihan samaan tahtiin kuin on totuttu, mutta sitäkin mieluummin otan nyt teidän kommentteja ja päivän piristyksiä vastaan, jotta saan aikani kulumaan- tämä sohvan pohjalla köllöttely kun ei ole lemppariharrastukseni..

Sohvapöydältä löytyy onneksi kaikki mitä tarvitsen. Päänsärky ja niskakivut taltutetaan Milanosta ostamallani niskatyynyllä, Matti-Urhea kävi varta vasten ostamassa mulle naistenlehtiä (Me Naisia se ei kehdannut ostaa, Cosmo ja Kauneus&Terveys oli sen sijaan ok.. :D), kädessä höyryää vuorotellen kuppi kahvia tai teetä, rohtuneet huulet pistetään kuntoon HURRAW!:n kosteuttavalla huulirasvalla (voisin sutia tätä koko naamaani, kamomilla ja vanilja toimivat yhdessä very bueno), kasvoilla lepuutetaan Tigerin viilentävää maskia ja vitamiineja yritetään epätoivoisesti kiskoa kroppaan appelsiineista.

Pirkko ottaa nyt aktiivisen bloggaajan roolin ja arpoo teille herkkuja! ;)

Mä vedän nyt tirsat.

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Yeah. It’s here. The spring-flu.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.