HERE COMES THE SUN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Ehkä kliseisin otsikko ikinä, mutta oletteko katsoneet tänään ikkunasta ulos? Siellä on ollut kirkasta. Aurinko on herännyt talviunilta. Olen ihan varma siitä, että aurinko uskaltautui ulos piilopaikastaan siksi, koska otin eilen käyttöön uudet aurinkolasini. Onneksi tajusi ottaa vinkistä vaarin, sillä energiatasot ovat tänään olleet ihan uusissa ulottuvuuksissa, kun koko koti on täyttynyt auringonsäteistä.

IMG_6199 OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_6189IMG_6167

TAKKI / JACKET BIKBOK  HUIVI / SCARF GINA TRICOT PAITA / SWEATER MONKI  FARKUT / JEANS H&M AURINKOLASIT / SUNGLASSES LE SPECS SUNGLASSESSHOP (*blogin kautta saatu)

Meillä on ollut ihana viikonloppu. Olen täynnä hyvää mieltä ja fiilistä, sillä helmikuu tuo mukanaan juuri sellaisia käänteitä ja projekteja, joista jokin aika sitten saatoin vain haaveilla. Siihen päälle vielä kaunis auringonpaiste ja hyvä ruoka, niin ei tästä viikonloppu enää paremmaksi oikein voi muuttua! Eilen kävimme pienellä kävelylenkillä ihan vain lähinurkilla ja vaikka aurinko ei paistellutkaan, pääsivät arskatkin ulkoilemaan. Olen herkkien silmieni kanssa aivan onneton kirkkaalla säällä, kun silmät vuotavat ja maskarat valuvat poskilla saman tien, kun pääsen ulos ulko-ovesta. Olen kovin ihastunut Wayfarer-aurinkolaseihin ja rakastuinkin päätä pahkaa näihin näyttäviin Sunglassesshopin laseihin. Sinipintaiset peilit ovat niin coolinnäköiset ja laseissa on hauska tortoise-kuviointi. Eikä hintakaan päätä huimaa, en ymmärrä miksi en ole aiemmin tutustunut Le Specsin-laseihin! Suosittelen siis lämpimästi tutustumaan tähän verkkokauppaan, sitä kautta aurinkolasit saa näppärästi netistä.

IMG_6204 IMG_6195IMG_6174

Eilen esittelinkin teille jo vaatekaappini uusinta printtipuseroa, jonka aluksi kuvittelin aiheuttavan vaan päänvaivaa ja asukriiseilyä. Noin värikästä paitaa on vaikea laittaa osaksi värikästä asua, mutta harmaan eri sävyjen rinnalla se näytti mielestäni aikas hauskalta. Värejä pitäisi kyllä uskaltaa käyttää rohkeammin. Ihailen aina esimerkiksi Katjan asukuvia ja niiden väriloistoa, mutta itse turvaudun aina tylsiin väreihin. Aion ottaa Katja sinusta jatkossa mallia. <3

Värikästä sunnuntai-iltaa, käykäähän klikkailemassa itsenne mukaan FB-arvontaan. Pus!

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : My #ootd. It has been a beautiful and sunny day and I got a great chance to wear my new sunglasses. After seeing these glasses, I have fallen in love with Le Specs. They have a great collection of sunglasses. With my eye-shirt and the different shades of grey, the sunnies looked stunning!


Posted in muoti and tagged by NOORA.