KUINKA NORPPA REISSASI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Vuosi 2014 on jo kauan aikaa sitten taputeltu historiaan, mutta onneksi vuoden aikana tapahtuneisiin unohtumattomiin reissuihin ja matkoihin voi palata edelleen. Koska vuosi 2013 huipentui tähän astisen elämäni unohtumattomimpaan reissuun, jouluun New Yorkissa, en asettanut uudelle vuodelle minkäänlaisia reissuodotuksia. Mutta kuinkas sitten kävikään, yllärireissut lennättivät minut niin Lontooseen, Lappiin kuin Wieniinkin!

candc7215 – Kopio (2)

Blogi on tuonut elämääni paljon ylläreitä ja kokemuksia, mutta viime helmikuinen matka Lontoon muotiviikoille oli enemmän kuin unelmien täyttymys. Pääsimme Iinan kanssa Canonin kutsuvieraina istumaan näytösten eturiviin, kuvasimme katutyylejä ja imimme itseemme muodikasta inspiraatiota, bongailimme vieraiden joukosta tuttuja bloggaajia ja ensikertalaisena ehdin myös tutustua Lontooseen kaupunkina. Vaikka Lontoo ei matkakohteena saanut minua oikein syttymään (aion kyllä antaa sille joskus vielä toisen mahdollisuuden), oli tämä matka niin huikea, että muistelen sitä vieläkin melkeinpä viikottain.

candc7215 – Kopio

Kun Lontoon reissulta oli palauduttu, hyppäsin jälleen lentokoneeseen maaliskuun alussa ja suuntasimme nokat kohti Lappia yhdessä Re:fa-tyttöjen kanssa. En ollut käynyt Lapissakaan aiemmin! Viimeksi eilen sanoin työkaverilleni, että lähtisin Lappiin koska tahansa uudestaan, tuntui siltä, että kameran muistikortille ei vielä ehtinyt tallentaa niitä kaikkia upeita maisemia, mitä pohjoisen luonto meille tarjosi. Ja voin kertoa, että huskysafarille pääseminen oli kyllä koko reissun kohokohta. Tosin vietin tuon reissun aikana myös elämäni jäätävimmän yön lumihotellin sviitissä. Viileitäkin muistoja reissulta siis löytyy.

Vielä ennen vuoden loppua, ehdin pakata matkalaukkuni vielä kerran, sillä yhtäkkiä minulle tarjoutui mahdollisuus reissata Wieniin yhdessä Olympuksen kanssa! Wieniin oli avattu jokaisen valokuvaajan unelma, Olympus Playground, ja parin päivän aikana ehdimme tutustua niin valokuvauksen saloihin, yöpyä Wienin korkeimmassa rakennuksessa, syödä _maailman parhaan_ aamupalan ja allekirjoittaneen muistikortilta löytyi tuon reissun jälkeen kuva jos toinenkin hevosista. Wien oli ihana kaunokainen!

candc7215

Mistäkö tälläinen reissupostaus nyt sitten kumpusi keskelle talvista lauantaiaamua? Noh, Matin kalenteriin on jo merkitty keväälle poikien reissu Barcelonaan, mutta Norppa on vielä kokonaan vailla reissusuunnitelmia. Jos nyt saisit hypätä koneeseen ja lähteä ihan minne vain, minne menisit? Kirjasin oman TOP5:ni tuohon alle.

1. NEW YORK. Näin, koin, rakastuin. Lähtisin ihan koska vaan uudestaan.
2. Rooma. Kaupunki, joka on kulttuurihistoriallisesti niin rikas, on joskus vielä nähtävä.
3. Tukholma. Yksi mittavin syy on se, että Arabia julkaisee _vain_ Ruotsissa kaksi uutta muumimukia.
4. Kanada. Mummuni on syntynyt Kanadassa ja sukulaisiakin sieltä löytyy.
5. Islanti. Koska ne maisemat.

Joko saa alkaa pakata laukkua?

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Last year I travelled to London, Lapland and Vienna. Year 2015, where are you gonna take me?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.