SILMÄ SILMÄSTÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

En juurikaan käytä puseroita, joissa on printtejä. En oikein osaa yhdistää printtivaatteita pukeutumiseeni ja monesti olo on tukala jos paidassa komeilee esimerkiksi iso kuva. Poikkeus vahvistakoon tämänkin säännön ja päähänpinttymän. En oikein muutakaan syytä keksi sille, miksi tämä Monkin pusero oli kiikutettava kassalle. Tuon enempää printikkäämpi ei vaate enää voi olla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PUSERO / SWEATER MONKI   FARKUT / JEANS H&M

Se oli itseasiassa äitini, joka suorastaan pakotti minut ostamaan tämän. Olen oppinut, että äiti on useimmiten oikeassa ja hyvä, että tottelin häntä Monkissakin. Silmäpusero on ihanaa materiaalia, se kerää katseita, se on värikäs, se on elämäniloinen, ja vaikka siinä nyt sitä printtiä onkin niin mitä sitten. Elämä on ihan liian lyhyt tylsiin vaatteisiin. Eye love it.

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Eye love it.


Posted in muoti and tagged by NOORA.