NYT KETUTTAA

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

unnamed1 – Kopio

Särkyneestä Satumetsä-kulhosta edelleen hieman harmistuneena lähdin eilen astiaostoksille. Tarkoituksenani oli ostaa Tanssi-sarjan kulho, mutta kulhon lisäksi ostoskassiini päätyi myös kaksi mukia. Ei tälläisiä taideteoksia voinut vastustaa..

Klaus Haapaniemen suunnittelema Tanssi on värimaailmaltaan ja kuvitukseltaan valloittava. Ja mikä parasta, nämä mystisen metsän asukkaat sopivat erinomaisesti Satumetsän asukkien rinnalle keittiöön. Seuraavaksi hankintalistalle meneekin sitten uusi astiakaappi, sillä tämän Muumi-, Satumetsä-, Kastehelmi- ja Tanssi-fanin keittiö alkaa olla pian täpötäynnä.

unnamed unnamed1

Tämä uusi sarja on saanut minut myös vakavasti harkitsemaan sitä, josko minun pitäisi suunnata elämäni ensimmäistä kertaa oopperaan Ovelaa kettua katsomaan. Tiesittekö, että Klaus Haapaniemi on toiminut tuon mielikuvituksellisen oopperan visualisoijana?

Tällä hetkellä en tosin taida olla ainoa, jota ketuttaa, sillä nappasin Turtolan Kodin1:stä nämä kaksi viimeistä mukia kassan kautta kotiin- myyjät tosin lupailivat, että tuotteita tulee heti ensi viikolla lisää! :)

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : My mornigncoffee has never before tasted so good, and foxy.


Posted in sisustus and tagged , , by NOORA.