KORUHARAKAN KULLANMURUT

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. MAATUSKA-KORVIKSET Veera
2. TOIVOMUSLUUKORU Ideakoru (*saatu blogin kautta)
3. LEIVOSKORVAKORUT Herkkusuukorut
4. RINKELIKORU Marc by Marc Jacobs

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Korulippaani on muuttunut vuosien varrella korulaatikoksi, ja nyt viime kuukausien aikana sinne on tiensä löytänyt aarre jos toinenkin, jotka halusin teille nyt esitellä. Kuten tiedätte, pidän näyttävistä koruista, joissa on taustalla idea, enkä pelkää sitä, että koruni keräisivät huomiota. Persoonalliset korut tekevätkin asuistani minun näköisiäni, ja toisinaan tämän koruharakan on vaikea pitää mopoa käsissään asusteosastoilla.

Tämänhetkiset lempparikorvikseni ovat Veeran tekemät. Maatuskapari kerää aina kehuja, kun ne killuvat korvissani ja Veera on onnistuvat tekemään isoista korviksista niin kevyet, että välillä unohdan niiden olemassaolon kokonaan niitä käyttäessäni. Herkkusuukorujen pikkutarkkuus ja täsmällisyys sai minut aivan sanattomaksi, kun näin nuo leivospalat ensimmäistä kertaa. Vau! Arvostan todella käsityötä ja nämä sitruunapiirakat aiheuttavat todellisen herkkuhampaan kolotuksen. Vastapainoksi näyttäville korviksille, kaulastani löytyy usein tuo Ideakorun hopeinen toivomusluu. Tämä koru taitaa tällä hetkellä olla lemppareistani se rakkain. Se on herkkä ja suloinen ja täydellinen arkenakin käytettäväksi. Marc Jacobsin rinkelikaulakoru on sen sijaan niin hauska idealtaan, että sekin kaulaltani usein löytyy. Riipus on pienenkokoinen ja juuri sopiva piristämään asuja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sellaisia aarteita löytyy tämän harakan lauantaista. Mikä on sinulle tällä hetkellä se rakkain koru?

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : My favourite jewellery at the moment by Veera, Herkkusuukorut, Ideakoru and Marc Jacobs.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.