SINÄ PÄIVÄNÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sinä päivänä..

♥ .. junailin Tampereelta Helsinkiin ja takaisin. ♥ .. tapasin ihania ihmisiä, joiden kanssa kilistelimme kuohuvaa ACO:n kunniaksi. ♥ .. ostin Matille Rautatieasemalta tuliaisiksi sydämenmuotoisia suklaakonvehteja ja arvan, sillä kukapa ei rakastaisi yllärilahjoja. ♥ .. otin selfien junan ikkunasta. ♥ .. naurahdin ääneen, kun junankuljettaja totesi kuulutuksessaan, että hän kaipaisi nyt kupin kahvia. ♥ .. oli oikein hyvä päivä.

Sinä päivänä tartuin myös kirjaan bloginaapurini innoittamana. Luin, elin mukana tarinassa, ihastuin ja toivoin Emmalle ja Dexterille pelkkää hyvää. Muistelin omia nuoruuden ihastuksiani, ja pohdiskelin sitä missä olisinkaan itse kahdenkymmenen vuoden päästä. Kirja vei tämän junailijan niin mukanaan, että loppuviimeksi minua harmitti, että olin hypännyt Pendolinon enkä vähän hitaamman junan kyytiin. Kotiin päästyäni tartuin vielä Idankin lukuvinkkiin ja tilasin itselleni lisää Nichollsia luettavakseni. Kuinka sopivasti cdonista saikaan kolme pokkaria kympillä. Tämäkin kirja oli valikoimien joukossa *ihan vain vinkiksi*.

Sinä päivänä. Sellainen oli minun keskiviikkoni.

IN ENGLISH : You just have to read that book. Have to.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.