ME KAIVATAAN VIIKONLOPPULUKEMISTA – LINKITÄ BLOGISI!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikonloppu! Viikonloppu!

Koska minulla ei ole koko viikonlopuksi _mitään_ suunnitelmia, ajattelin täyttää yhden lukijoideni kestotoiveista, eli tehdä Linkitä blogisi-postauksen! Olen löytänyt ihania uusia blogeja luettavakseni muun muassa jättämienne kommenttien kautta ja koska uutta luettavaa kaipaa aina, ajattelinkin nyt pyytää teitä blogia kirjoittelevia lukijoitani linkittelemään blogejaan tämän postauksen kommenttiboksiin. Poimin vielä myöhemmin myös omaan postaukseensa omia suosikkejani linkkien joukosta.

Leppoisaa lauantaita kaikille! <3

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Do you have a blog? Leave the link into the commentbox and I will go and check it out!


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.