UUSI MOPPI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

candc241

Se toi mieleeni sekä siivousmopin että yläasteen valinnaisilla käsityötunneilla lopputyöksi tekemäni ryijyn. Haalea beige väri ja persoonallisuus veivät kuitenkin sydämeni ja kiikutin tämän aarteen Lindexin kassalle – olen viime aikoina tehnyt Lindexistä aivan mahtavia löytöjä, tämä hupsuhapsutakki maksoi alennusmyynnissä vain 12 euroa!

Ajattelin ensin, että nuo hapsut ovat hieman hupsunnäköisiä ja mietinkin josko itse leikkaisin niitä lyhyemmiksi, mutta nyt kun takana on viikon verran yhteiseloa, olen tykästynyt tähän takkiin niin kovin, että en aio leikata hapsun hapsua. Ja ensin ajattelin myös, että takki sopisi vain hieman juhlavampiin tilaisuuksiin, mutta miksi ihmeessä aarteita säilöisi kaapissa, kun niistä voi nauttia aivan tavallisina sunnuntaipäivinäkin.

Eiks ookin ihana?! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Me loves it. What do you think of my new cardigan?


Posted in muoti and tagged by NOORA.