NOH, MALTOINKO PYSYÄ BLOGISTA KAUKANA?

Mä onnistuin! En kirjautunut blogiini kertaakaan lauantain aikana.

I DID IT. Pakkko kuitenkin myöntää, että helppoa se ei ollut. Kuten jo aikaisemminkin totesin, blogistani on vuosien varrella tullut niin kiinteä osa arkeani, että postauksen kirjoittamatta jättäminen kummitteli lauantainakin mielessäni koko päivän ajan. Tuntui ikään kuin siltä, että olisin unohtanut tehdä jotakin. Tiedättekö sen fiiliksen, joka toisinaan kalvaa mieltä – jotakin on nyt unohtunut, mutta mitä? Koen kuitenkin, että vuosien pituinen postausketju oli jo aikakin katkaista ja rytmittää blogia hieman uudella tavalla. On nimittäin päiviä, jolloin haluaisin kirjoittaa kaksikin postausta ja toisinaan elämän kiireet vievät niin mukanaan, että postauksettoman päivän pitäminen on välttämätöntä. Blogi on tosin  minulle niin rakas ja tärkeä harrastus, että päivää pidempää en malta millään pysyä täältä poissa. Sitä en lähde edes testaamaan.

PB059441

Haluan vielä erikseen kiittää teitä kaikkia, jotka jätitte kauniita sanoja tähän postaukseen. Kommentointi on vuosien varrella tuntunut vähentyneen blogimaailmassa kovastikin, ja siitäkin syystä jokainen kommentti lämmittää aina hurjasti mieltä. Postaus, jossa kerroin pitäväni postauksettoman päivän, keräsi kuitenkin kommenttiboksin puolelle niin ihanaa palautetta, että saitte minut aivan sanattomaksi. Palaute lämmitti sydäntä ja mieltä – ihanaa, että olette siellä! Ilman teitä blogin pitäminen olisi tylsää yksinpuhelua. Vuorovaikutus lukijoiden kanssa on yksi suurimmista syistä miksi ylipäätään blogiani kirjoitan ja tuntuukin siltä, että moni teistä on kuin virtuaalinen kaveri, jota alkaa nopeasti kaivata, jos tuttua nimimerkkiä ei hetkeen näy kommenttiboksin puolella.

Nyt kohti uutta viikkoa, uusin kujein ja hyvin fiiliksin – olettehan muuten muistaneet käydä jättämässä arpalippunne sekä essence-joulukalenteriarvontaan että Listerine-arvontaan? Joulukalenteri arvotaan jo tänään, mutta jännityksellä odotan myös sitä, kuka onnekas nappaa itselleen vuoden Listerinet. Ihanaa, että mahtavia arvontoja osuu näin joulun alle nyt paljon.

Pitäkäähän kiva maanantai – Tampereella on harmaan sateista, mutta ei anneta sen haitata! <3


Posted in and tagged , , by NOORA.