KOLME KUVAA KODISTA

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Viikonloppu kolkuttelee jo ovella, mutta vielä ehditään ennen baanalle lähtöä vilkaista kotikuvia menneeltä viikolta. Nämä kolme kuvaa viestivät siitä, että olemme alkaneet laittaa kotia kevätkuntoon, siitä, että Epun pörröinen pää on yhtä valloittava kuin aina aiemminkin ja siitä, että toisinaan onnellisuuteen ei vaadita kuin kimppu makkarin verhoihin mätsääviä tulppaaneja.

candc231

1. Onnea on uusi matto, joka osoittautui todellisuudessa vielä kivemmaksi kuin mitä osasin nettisivujen perusteella odottaa. Siinä se nyt on koristamassa makuuhuoneen lattiaa. Uusi matto ja välipalaksi kreikkalaista jugurttia hunajalla. Kelpaa.

2. Olin julma tyyppi ja perkasin Epun lelukopasta hieman ränsistyneimpiä leluja roskiin. Hyvittelin tekoani uudella koirapehmolla, josta tuli heti Epin uusi paras kaveri. Ystävyyden merkiksi se tosin ensin repi pehmoltaan silmän päästä.

3. Tulppaanit. Se on kevät nyt! Ainakin melkein.

+ BONUSKUVA : 4. Ihan vain sen vuoksi, että noh, Dumbo-korva ja pörröinen irokeesi. Ja Eppu.

Viikonloppuja tyypit!

candc2

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH: Happy weekend!! <3


Posted in sisustus and tagged by NOORA.