PONNARI PIDEMMÄKSI?

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Hiustenkasvattaminen vaatii kärsivällisyyttä. Kuulemani mukaan se vaatii myös maidon juomista ja kaurapuuron syömistä, mutta väitän, että kaikista eniten se vaatii kuitenkin nimenomaan pitkää pinnaa ja hyviä hermoja.

Olen itse elänyt ilman teippipidennyksiä nyt jo useamman kuukauden ajan. Hiukset ovat tuona aikana vahventuneet ja ne näyttävät terveemmiltä kuin aikaisemmin. Ne myös kasvavat suhteellisen vauhdikkaasti, mutta toisinaan, toisinaan se ponnari ei vaan yksinkertaisesti tunnu tarpeeksi pitkältä. Kaapistani löytyy vielä muutama klipsipidennys, jolla saa ponnariin voluumia, mutta miksi kikkailla niidenkään kanssa, kun ongelmaan löytyy eräs toinenkin ratkaisu..

candc10115OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pidemmän ponnarin illuusio syntyy siis pienellä kampausniksillä melko vaivattomasti. Kokoa ensin päällihiukset päälaelle ja kokoa lopuista hiuksista toinen ponnari ylemmän alle. Koko operaatioon menee noin puoli minuuttia. En silti suosittele sitä kaurapuuroaamiaisten lopettamista, mutta me malttamattomimmat voimme tarvittaessa turvautua tähän helppoon niksiin, kun hiustenkasvu tuntuu junnaavan paikoillaan.

Oliko tämä ponnarinpidennysniksi teille jo entuudestaan tuttu?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : How to make your ponytail look longer within thirty seconds? Here’s how to.


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.