PONIA ULKOILUTTAMASSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päässäni alkoi välittömästi soida My Little Pony-tunnari, kun näin tämän neulepuseron H&M:n verkkokaupassa. Vaaleanpunaisella pohjalla loikkiva siniharjainen poni laukkasi lujaa tietään kohti sydäntäni ja ostoskoria. Ajattelin, että vaikka en pitäisi paitaa kuin kerran tai kaksi, se olisi ehdottomasti 12 euron arvoinen. Alehairahdus, myönnetään, mutta kuinka kukaan voisi vastustaa tätä hirnuvaa söpöliiniä.

NEULE / SWEATER H&M  TAKKI / JACKET BIKBOK  LEGGINSSIT / LEGGINGS CITYMARKET  SAAPPAAT / BOOTS H&M

Paita saapui perjantaina postissa ja _vaikka se onkin hieman kutittelevaa materiaalia_ vedin sen heti päälleni. Se on ihana. Vaikka en koskaan ole oikea ponityttö tai hevoshullu ollutkaan, pusero saa hymyn huulille ja hyvälle mielelle. Tein myös eilen sellaisen havainnon, että moni vastaantulijakin ihastui hymyistä päätellen puserooni, kun ulkoilutin talvisäässä poniani. Ihanaa, jos tälläinen vaaleanpunainen tyttöhöpöhöpöpaita saa muutkin kuin minut onnelliseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikonloppu on jälleen jo sunnuntaiaamun kohdalla, mutta onneksi vielä tänään saa rauhassa viettää vapaapäivää ja asennoitua siihen, että kaikkien näiden vapaiden jälkeen huomenna alkaa ihan oikea, viiden työpäivän arkiviikko. Mutta ei hätää, eiköhän tälläisessä ponipaidassa jaksa tahkota läpi taas sitä arkeakin ja kohti kevättä. Ja hei, mulla on teillekin todella pehmeä arvonta suunnitteilla! Pehmeästi kohti arkea, kuulostaa hyvältä.

Nauttikaa sunnuntaista! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : My Little Pony and me are best friends at the moment. Could a sweater be any cuter than this?!


Posted in muoti and tagged by NOORA.