EKAA KERTAA LUSHISSA

Käväisin viime viikolla Helsingin reissullani elämäni ensimmäistä kertaa Lushin myymälässä. Jo oli aikakin! Tuoksut huumasivat niin, että oli suorastaan mahdoton ajatus lähteä myymälästä tyhjin käsin Tampereelle. Palvelu oli jo ensinnäkin niin ystävällistä ja asiantuntevaa, että hehkutin sitä tytöille jo paikan päälläkin. Helsingin Lushiin on selvästi löytynyt sellainen myyntitiimi, joka rakastaa sitä mitä tekee.

Tuolla jos missä tällaisen kosmetiikkahamsterin mopo lähtee varsin vauhdikkaasti käsistä ja siksi kerroinkin jo heti ovesta sisään astuessani, että tarkoituksenani olisi löytää v-a-i-n ainekset täydelliseen jalkakylpyyn. Minut ohjattiin suoraan hauskannäköisten kiekkojen luo, joiden vieressä seisoi lappu, Foot Soak And Fancy Free. Meillä ei ole kylpyammetta, joten jouduin valitettavasti skippaamaan ne ihastuttavat kylpypommit, mutta onneksi tämän suolaa ja samettikukkaa sisältävän kiekon sai sulamaan myös jalkakylpyvatiin. Tai siis kiekostahan riittää hyvin useampaankin kylpyyn, ja sen saa näppärästi murrettua paloiksi.

Kylpy teki taikojaan, sillä jalkakylpy raikasti ja pehmensi kovaa ja karheaa ihoa. Helsinki-päivän aikana askelmittariin kilahteli 20 000 askelta, joten samalla kylpy virkisti väsähtäneitä kinttuja ja vähensi turvotusta. Täydellistä hemmottelua. Tuote on muuten kaiken kukkuraksi vegaaninen! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki elämäni ensimmäiselle Lush-käynnille.

Olenko muuten ainoa, joka harkitsee joskus vakavasti varaavansa hotelliyön ihan vaan sen takia, että pääsee lillumaan kylpyammeeseen? Jos joskus ostamme oman kodin, vaatimuslistalla on ensimmäisenä kylpyamme!


Posted in and tagged , by NOORA.