PÄIVÄN NASSU : TALVI IHOLLA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

CANDC4115

Talvella kasvojen ihonhoito voi toisinaan muodostua melko haasteelliseksi. Itse vaihdan pakkasten saapuessa ”kesätuotteeni” kosteuttavampiin ja pyrin siihen, että en päästä kasvojeni ihoa kuivumaan pakkasten puriessa. Käytössäni on tällä hetkellä niin mahtava kolmenkopla, että poikkeuksellisesti päivänmeikin sijaan, jaankin teille PÄIVÄN NASSU-postauksessani vinkkejä kuinka ylläpitää talvikasvojen hyvinvointia myös sydäntalvella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamuni alkaa usein sillä, että pesen kasvoni raikkaalla viileällä vedellä. Kun olen kuivannut kasvot, suihkautan niille Jurliquen Rosewater Balancing Mist-kasvovettä (1.) muutaman painalluksen verran. Kasvovesi imeytyy nopeasti, jättää kasvot raikkaiksi ja ennen kaikkea kosteuttaa. Se lieventää punoitusta ja sen päälle voi pian suihkauttelun jälkeen laittaa meikin.

Itse ostin kasvoveden spesiaalipakkauksessa vaaleanpunaisessa pullossa, kun Jurlique lanseerasi siitä erikoisversion, mutta tismalleen samaa tuotetta löytyy esimerkiksi Hillstrandsiltä (*ei mainoslinkki) 22 euron hintaan. Tuote on äärimmäisen riittoisaa ja tuo pienempikin pullo riittää pitkäksi ajaksi. Hävettää ihan myöntää, että itse otin kasvoveden osaksi kasvojenhoitorutiineitani vasta viime vuonna. Pintakuivuus on sen jälkeen pysynyt tipotiessään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen kuullut huhuttavan, että viimeistään tässä iässä olisi aiheellista alkaa käyttää myös silmänympärysvoiteita. Otin käyttöön Lumenelta saamani silmänympärysseerumin (2.) jokin aika sitten ja jäin innolla odottamaan kuinka C-vitamiinia sisältävä tuote toimisi. Hyvinhän se toimii, mutta ilmeisesti tuotteen käyttöönottovaiheessa silmänympärysihoni oli niin rutikuiva ja punoittava, että seerumi aiheutti lievää kirvelyä. Koska mistään allergiasta ei kuitenkaan ollut kyse, jatkoin sinnikkäästi turvotusta ja tummia silmänalusia häivyttämään tarkoitetun tuotteen käyttöä ja nyt tuote on osa arkipäiviäni. Iho tuntuu hyvinvoivalta ja ennen kaikkea näyttää paremmalta.

Viimeinen tuotteista on oma suosikkini. Lumenen Ultra Sensitive-sarjaan kuuluva naamio (3.) on _ihana_. Naamio on tarkoitettu herkälle iholle ja minulla se toimii kuin unelma. Levitän naamion suihkun jälkeen kasvoilleni noin kerran viikossa ja se jättää jälkeensä onnellisen ja säteilevän näköiset, kosteutetut kasvot. Tästä mä tykkään ja suosittelen teitäkin sen hankkimaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kärsivätkö muut talvella kasvojen ihon ongelmista ja mitä luottotuotteita teidän kylppärikaapeistanne löytyy?

IN ENGLISH : As you all know, the winter is here. These three products are my winter-favourites which help me to keep my skin look healthy and happy, also in a freezing weather. Which ones are your favourites?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.