VIERAILU KEVÄÄSEEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toivottavasti tavoitin teidät alehaukat, ennen kuin suuntaatte tekemään mahtavia löytöjä alerekeiltä. Haluan nimittäin vinkata teille alennusmyynneistä, jotka kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa jos ja kun keskustaan suuntaatte!

Ostin vähän aikaa sitten elämäni pehmoisimman ja lämpimimmin huivin. Huivi tarttui mukaani viimeisimmältä Helsingin reissultani, kun piipahdin Helsingin Andiataan lahjakorttini kera. Olin saanut myymälään lahjakortin ja nähtyäni tämän hurmaavan huivin päätin lahjakorttini lisäksi kuluttaa siihen lompakostani myös muutaman extrakympin, niin ihana se nimittäin on! Pitkä, kaksivärinen huivi on 100 % villaa ja kuin tehty näille pakkaskeleille. Ihastuttuani Andiataan jo pelkästään niin kovasi tämän huivin hankittuani, ei tarvinnut siis kahta kertaa miettiä, kun Tampereen Andiatan myymälästä tiedusteltiin, haluaisinko tulla tutustumaan myös heidän myymäläänsä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Andiata sijaitsee aivan keskustassa, Tuomiokirkonkadulla, ja astuttuani sinne sisään maanantaina, tuntui aivan siltä kuin kelloa olisi siirretty eteenpäin – Andiataan oli tullut jo kevät! Vaaleat pastellinsävyt hurmasivat minut välittömästi ja yritin parhaani mukaan poimia kuviini omia suosikkejani.

Kevät tuo Andiataan mukanaan herkkiä sävyjä, joitakin näyttäviä printtejä ja klassisia vaatekappaleita, joista löytyy kuitenkin myös yksityiskohtia, jotka tekevät tuotteista ainutlaatuisia. Jokaisesta vaatteeesta löytyy ”sitä jotakin”. Andiatan tuotteiden materiaalit ovat huippulaadukkaita ja näiden tuotteiden joukosta kannattaakin lähteä metsästämään vaatteita, joiden haluat säilyvän vaatekaappisi peruskivinä pitkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Andiatan alennusmyynnit ovat alkaneet ja tutkailtuani alerekkiä, voin vannoa, että juuri sinäkin saattaisit Andiatasta löytää aarteita vaatekaappiisi. Samalla voit uutuuksien puolelta tsekata esimerkiksi myös tuon Chanel-henkisen jakun ja _upean_ mustan nahkatakin. Tuo nahkatakki sai sydämeni läpättämään niin lujaa, että aloin jo kotiin päästyäni tekemään vaatekaapissani nahkatakki-inventaariota. Josko tuollekin löytyisi sieltä paikka..

Huudahda hep, jos olet tänään lähdössä penkomaan alennusmyyntejä! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : Spring is coming! At least, the spring is on in the Andiata stores. Look at all those colors, beautiful prints and materials, looking so gorgeous! I bought myself a scarf from Andiata a while ago and it is made for this freezing weather. And what’s best, it also looks amazing.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.