HUOLETTOMAN JOULUPÄIVÄN KAMPAUS

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huoleton joulupäivän kampaus on sellainen, jonka kanssa voi kaivautua sohvannurkkaan konvehtirasian ja lahjakirjan kera, jonka kanssa voi nukkua pitkät päiväunet ja jonka kanssa voi suunnata kotikotiin syömään vielä yhden aterian verran jouluruokia.

Tälläinen kampaus syntyy esimerkiksi tätä tutoriaalia noudattamalla:

♥ harjaa hiukset auki ja sileiksi ja tee jakaus kutakuinkin keskelle päätä ♥ ala tehdä toiselta puolen poimittua lettiä letkeän huolettomalla asenteella ♥ kun letti on valmis, kiinnitä siihen väliaikaisesti ponnari ja tee samankaltainen letti myös toiselle puolen päätä ♥ yhdistä letit takana ja jatka yhdistetyn letin tekoa pienen matkan verran ♥ solmi letti kiinni kuusenvihreällä silkkinauhalla ♥ vapauta pari hurmauskiharaa ja kohottele hiuksia sormilla myös päälaelta ♥ suihkuta kampaukseen lakkaa ♥

Joulupäivää kaikille.

IN ENGLISH : It’s Christmas Day. I wanted to make a cute and girly hairdo for today, and this is what I came up with. The braided hairdos are perfect for x-mas. Have a great day.


Posted in kauneus and tagged by NOORA.