JOULUTERKUT KOTIKODISTA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heeeei, täällä ollaan! Kotikodissa yökylässä. <3 Me saavuimme jo iltasella Epun kanssa tänne vanhempieni luokse yökyläilemään ja mikäpäs tässä jouluillessa, kun mamikin on laittanut kodin niin kovin kauniiseen ja joulunpunaiseen juhlakuntoon.

Matti suuntasi auton nokan kohti omaa kotiaan, joten aloitamme joulumme eri osoitteissa, mutta ilokseni saan kullervoni takaisin kotiin jo huomenna. Joulusta on tulossa siis näiden suunnitelmien perusteella melko ihana ja rauhallinen ja vaikka Matin kainaloon en täksi yöksi pääsekään, Eetu-kiinanharjakoira ja Eppu pitävät kainalopaikat varmasti varattuina. Suunnittelin kuvailevani teille joulufiiliksiämme videollekin, joten voitte olla varmoja siitä, että näitä kahta tupsukorvaa ja Roosan vilperttejä tullaan sillä videolla näkemään PALJON.

Näihin kuviin, kinkuntuoksuun ja näihin tunnelmiin. Tervetuloa joulu.

IN ENGLISH : Hey guys!! I’m here!! I’m spending Christmas at my parents’ home at the moment with Eppu and this place is looking amazing. My mum is the best. I loooove all these decorations. I wish you all a happy happy Christmas, but I promise I’ll be back soon! I gotta show you guys what I got for Eppu!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.