EPUN JOULUMORO

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moro, sanoi jouluporo.

Nimenomaan sanoi, sillä tuo porolahjus oli palasina noin kahdeksan minuuttia kuvien ottamisen jälkeen. Nuo omistajani eivät selvästikään ole vielä oppineet, että mun superhampaani tarvitsevat vähän vahvempaa vastusta. Yhden poron pistelen suihini alta aikayksikön.

.. Ai. Nyt kuulinkin, että Noora oli itseasiassa valtavan iloinen, kun poro hajosi. Hän ei nimittäin ostaessaan tiennyt, että lelua puraistessa se alkaa soittaa joulurallatusta. Piiiitkää joulurallatusta. Eli se siitä sitten, taisinkin tehdä sille palveluksen tehtyäni porosta paistia.

Tänään on joulu. Aikamoista. Viime jouluna vietin maalaisjoulua Nooran ja Matin viilettäessä New Yorkissa, tänään pääsen chillailemaan serkkupoikieni kanssa täällä Tampereella. Täytyy hioa poikien kanssa suunnitelma kuntoon kuinka meillekin saatas palanen kinkkua jaettavaks.

Mutta hei tyypit, muistakaa, me koirat ei saada syödä suklaata. Got it?

Jou-jou!

T: Eppu

IN ENGLISH : Eppu wishes you guys Merry Christmas!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.