SHOPPING / VIENNA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shoppailemisen sijaan keskityin ikuistamaan Wienin kamerani muistikortille niin, että kaikki ne kokemukset ja elämykset olisivat itselläni tallessa sitten, kun Itävalta-ikävä joskus iskisi. Torstaina ehdimme kuitenkin tyttöjen kanssa tutustua Wienin keskustaan ja tuolta samaiselta kierrokselta löytyi kuin löytyikin parikin kivaa juttua vaatekaappiini.

En tiedä miksi, mutta tuo Zaran printtipaita hurmasi minut niin, että vaatekaappini täydentyi nyt _pitkästä aikaa_ printtipuserolla. Tuo surumielinen lady on niin ihana, että se oli saatava! Paita on edestä hauskan silkkistä materiaalia ja takaosa pehmeää neulosta.

Jouluaatoksi ostin itselleni hurmaavan suloisen, pitsikoristeisen puseron Forever21:sta. Nappikoristeinen vaalea pusero on täydellinen kaveri niin farkuille kuin hameellekin, ja uskonkin teidän näkevän sen osana päivän asua jo ennen jouluakin. <3

Pieniä, mutta tarpeellisia ja harkittuja ostoksia. Shoppailukierroksemme päätavoite oli itse asiassa se, että Veera löytäisi täydellisen syntymäpäivälahjan itselleen. Mission accomplished.

10817766_1558878417663868_1252694389_n

IN ENGLISH : Hey guys!! We had a pretty busy schedule in Vienna, but on Thursday we had some time to visit the city centrum. I found two new shirts for myself and I love them both. We don’t have Forever21 here in Finland, so the lacy top was a great found and the chic but sad lady was so stunning that I just had to have it! What do you think?


Posted in muoti and tagged by NOORA.