PÄIVÄN NASSU : POP OF PINK

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA1

| silmät :  LUMENE Beauty Base Eyeshadow Primer  LUMENE 3 Talvimaisema (valkoinen luomiväri)  LUMENE 4 Hohtavaa Hiekkaa (vaaleanpunainen luomiväri) LUMENE Blueberry Wild Curl  LUMENE Blueberry Intense Liner Waterproof 3 Khaki Crystal  |

| sudit:  YVES ROCHER ja E.L.F Lash and Eyebrow Comb  |

| huulet : L’OREAL PARIS 04 Rose Mademoiselle |

*sudit ja silmämeikkituotteet blogin kautta saatuja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 5 2 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harmaa aamu pelastuu useimmiten pukemalla päälle jotakin pinkkiä. Testasin eilen josko sama niksi piristää myös lauantaista päivän nassua, kun kaivoin esiin Lumenelta saamani luomivärikvartetin. Talvimaisema-paletista olen jo miltei käyttänyt valkoisen luomivärin loppuun, mutta nyt oli aika testata, kuinka tyttömäinen silmämeikki syntyisikään valkoisen ja herkän vaaleanpunaisen tuloksena. Olen silmämeikkiä tehdessä tykästynyt nyt kovasti Yves Rocherin ja e.l.f:n suteihin ja pensseleihin ja tuota kaksikkoa käytin myös tätä meikkiä kuntoon laittaessani.

Raikas lopputulos oli kovasti mieleeni ja tekemällä rajaukset hohtavalla khakinruskealla rajaussiveltimellä, lopputuloksesta tuli valtavan herttainen. Uusi lempparimaskarani viimeisteli silmät ja päivän naama oli valmis lauantaihin, kun sipaisin vielä huuliin Milanosta ostamaani suloisen pinkkiä huulipunaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 4OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen todella arka kokeilemaan mitään uutta arkimeikissäni, mutta tästä kokeilusta innostuneena, ajattelinkin josko blogiini kaivattaisiin päivän naamoille oma kategoriansa. Näin meikkijuttujakin tulisi testailtua useammin. Meikkaajana olen kuitenkin vielä aivan amatööri, mutta tutoriaalien sijaan olisikin kiva esitellä teille tälläisten postausten kautta omia lempimeikkejäni. Mitä mieltä olette, kiinnostaisivatko päivän nassut jatkossakin? Samankaltaisia postauksia voisin toki tehdä myös hiustenlaitosta.

.. tuon nassu-sanan tilalle me voitas kyllä keksiä joku toinen termi. Jotenkin se vaan kauheen kivasti rimmaa päivän asu-sanaparin kanssa. Niinku silleen. Tiäätteks? :D

IN ENGLISH : Yesterday’s makeup was girly and fresh. What do you think of the outcome? Check out the beautyproducts which I used from the beginning of the post. :)


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.