LAUANTAISAFKAA – VOITA KEITTIÖÖSI INSPIRAATIOTA!

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä en osaa kokata. Ja juuri sen vuoksi päätin haastaa itseni osallistumalla tähän Re:fashionin yhteistyökampanjaan. Pian postiluukustani kolahtikin jo alas Safkaa maanantaista sunnuntaihin ja minä pääsin tositoimiin apukkokini Matin kanssa.

Safkaa maanantaista sunnuntaihin, on avokadopastamestareiden Hanna ja Alexander Gullichsenin uusin ruokakirja, jonka reseptit on jaettu viikonpäivien mukaan. Maanantaina keittiössä valmistuu helppoja lohturuokia, torstaina pöytään kannetaan ruokaa vieraille ja lauantaina juhlitaan kavereiden kanssa. Joka päivälle jotakin. Visuaalisestikin kirja on herkullinen pakkaus, joka innostaa kotikokkia laittamaan esiliinan päälleen päivä toisensa jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selasimme Matin kanssa ruokakirjaa lauantain kohdalta, ja yhdessä tuumin päätimme herkutella seesampaneroiduilla kanavartailla. Ja sitten kauppaan! Epätoivohan siinä sitten iski heti. Reseptiin kuuluvia pankojauhoja ei tuntunut löytyvän mistään, mutta koska suussa maistuivat jo herkulliset kanavartaat, emme aikoneet luovuttaa. Hieman inspiraatiota kehiin, ja korppujauhot kassalle. Mitäköhän tästä oikein tulisi..

Seurasimme ruokakirjan ohjetta tarkasti ja yhtäkkiä huomasimme, että edessämme oli tiskivuori ja tarjotin täynnä herkullisia kanavartaita. Me osasimme! Eikä se ollut edes vaikeaa. Safkaa on kirjoitettu ihanan elämänläheisesti, ohjeita on helppo tulkita ja lopputuloksena syntyy maistuvaa kotiruokaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ARVONTA:

Haluatko sinäkin testata kuinka seesampaneroidut kanavartaat oikein tehtiinkään? Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi Safkaa maanantaista sunnuntaihin-ruokakirja sekä Safkaa ja vinkkua-tietopaketti. Nämä kirjat tulisi jokaisesta keittiöstä löytyä. Kirjasettejä arvotaan yhteensä kolme kappaletta ja osallistut arvontaan vastaamalla kommenttiboksissa tähän kysymykseen: ”Millaista safkaa sinä kokkaat mieluiten?”

Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy ensi lauantaina 29.11. Kirjoihin pääset tutustumaan tarkemmin myös täällä (klik!).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… maistiaisia? Noh, ne vartaathan olivat loppupeleissä niin hyviä, että kaikki meni. Ensi kerralla tehdään suosiolla isompi satsi, että vartaita jää kavereillekin tarjottavaksi.

IN ENGLISH : I’m not a really good cook, but I like to try out new things in the kitchen. I received a delicious gift a while ago and from the book called Safkaa maanantaista sunnuntaihin, I chose a recipe and prepared us a yummy lunch. They were so so so so so good. I just can’t believe that I made them by myself.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Posted in ruoka and tagged by NOORA.