#HBD#MATTI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ILOISTA SYNTYMÄPÄIVÄÄ MATTI! Osaan pitää salaisuuksia ja koen olevani luotettava ihminen, MUTTA kun tarkoituksena olisi pitää joitakin lahjapaketteja ylläreinä tiettyyn päivään asti niin joo ei onnistu. Tietoisesti hankin Matin lahjat tänä vuonna vasta viimetipassa etten paljastaisi niitä etukäteen, mutta niinhän siinä sitten kävi, että ensimmäisen pakettinsa Matti sai jo lauantaina ja toisen eilen. Eli periaatteessa paketit on jo avattu ja tänään on vasta se virallinen päivä. Voi pöhköpää sanon minä.

On minulla teillekin pieni yllätys. Ihastuin niin palavasti erääseen kynsilakkaduoon viikonlopun aikana, että halusin jakaa ihastumiseni teidän kanssanne ja pari teistä saa pian uuden lakan testattavakseen. Kynsilakkaskabailua käydään tällä kertaa Instagramin (@CURIOUSNOORA) puolella. Matin synttäreiden kunniaksi laitetaan siis pieni arvonta käyntiin!

Mä toivotan teille kaikille mattimaisen mahtavaa maanantaita ja omalle murmelilleni lähetän miljoonia muiskuja! <3

(Ps. Ai miten niin vähän tyttömäisen näköiset paketit?! :D)

10817570_412551338898321_171534542_n

IN ENGLISH:  Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear Matti, happy birthday to you. It’s your birthday my love, enjoy!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.