HAUSKA TUTUSTUA, ANDIATA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten jo kerroinkin, vietin viime tiistai-iltapäivän Helsingissä ja mukavaan pikavisiittiini mahtui myös tutustumiskierros Andiatan myymälässä. Andiata on vaatemyymälänä minulle entuudestaan melko tuntematon. Olen toki tiennyt jo aiemminkin sen olemassaolosta, mutta merkin valikoimiin en ole tehnyt kuitenkaan tarkempaa tuttavuutta.

Andiatan kokoelma vaatteita ja asusteita osoittautui valloittavaksi. Siinä missä Anna-Maria ihastui ruutuihin, minä rakastuin pariinkin eriin printtijuttuun, muun muassa erääseen pitkään hameeseen ja hurmaaviin keväthousuihin. Värit, kuosit, yksityiskohdat ja laadukkuus olivat Andiatan vaaterekeillä hyvin edustettuina enkä voinut olla ihmettelemättä sitä, miksi ihmeessä en aiemmin ollut jo tehnyt tuttavuutta Andiatan vaatteiden kanssa – täältä jos mistä löytyisi niitä vaatekaapin peruskiviä, jotka kestäisivät käyttöä monien vuosien ajan.

Ilokseni huomasin myös Andiatan nettisivuilta, että Andiatan myymälä löytyy myös meiltä täältä Tampereelta Tuomiokirkonkadulta; käykäähän piipahtamassa jos vaikka kaipailette vaatekaappiinne vielä ihania uutuuksia pikkujoulukautta ajatellen! ;) Oman Helsinki-lookini voit sen sijaan käydä kurkkaamassa täältä.

 Kauniita unia muruseni! <3

IN ENGLISH : This week, I got a chance to get a look of Andiata’s new collections in Helsinki. Andiata’s high-quality clothes are gorgeous, well-made and unique, and I really really liked many of its clothes and accessories. Is Andiata your favourite already?


Posted in muoti and tagged , by NOORA.