MORO SKY BAR

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En tiedä mikä minuun meni, kun ehdotin ystävälleni Anniinalle, että treffaisimme kahvittelujen merkeissä Tampereen uusimmassa maamerkissä, kaupungin kattojen yllä. Korkeanpaikankammoni nosti päätään nimittäin jo hissimatkalla kohti kerrosta nro 25, mutta ylös päästyämme maisemien huikeus vei mukanaan ja unohdin hetkeksi pelkoni. En ehtinyt kammoksua korkeuksia, kun maisemat näyttivät tältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sokos Hotelli Torni valmistui jokin aika sitten ja tuo valtava rakennus hallitsee Tampereen keskustaa mahtipontisuudellaan ja korkeudellaan. Silmä alkaa pikkuhiljaa tottua tähän moderniin ja näyttävään torniin ja viimeistään Sky Bar vakuutti minut siitä, että juuri tälläistä ”pilvenpiirtäjää” Tampereelle on kaivattu.

Moro Sky Bar on sisustettu sporttiseksi, ja seiniä koristavat vanhat valokuvat tamperelaisista urheilijoista. Fiilis on kotoisa ja loungemainen, ja voin jo hyvin kuvitella valtavan ulkoterassin olevan täynnä fiilistelijöitä ja turisteja, kun kesä taas koittaa. Erityismaininta on annettava myös maailman hienoimmille wc-tiloille, joissa kannattaa piipahtaa, vaikkei olisi hätäkään.. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moron tunnelma vei mukanaan ja päätimme juhlistaa Anniinan valmistumista siiderein. Hintataso ei juurikaan poikennut keskustan totutusta ja tarjolla oli alkoholijuomien lisäksi myös niin kahvia kuin kaakaotakin. Mikä olisikaan hienompi paikka treffata ystävää kahvittelujen merkeissä kuin Tampereen kattojen yllä. Iltavalaistuksessa kotikaupunkini näytti upealta, mutta seuraavalla kerralla kipuan Torniin päivänvalossa tähyilemään maisemia.

Joko te olette kiivenneet Tornin huipulle?

IN ENGLISH : Look at these views! Moro Sky Bar is one of the newest bars here in Tampere and this Thursday me and my friend Anniina, decided to check it out. The place is so sporty and amazing! The place is definitely a must-see if you ever visit Tampere.


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.