UPSIDE DOWN

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

 | Sunnuntaikampaus | : hiuksiin väkerretty sykkyrä, joka ei kiristä eikä purista, ei aiheuta päänsärkyä, ja joka saa olla juuri niin huoleton kuin sunnuntai vaan voi olla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jestas sentään kuinka tummalta hiukseni näyttävätkään tässä kampauksessa! Alahiukset ovat saaneet kasvaa rauhassa omaa väriäni ja viimeisen vuoden ajan on hiuksiani ainoastaan raidoitettu päällihiusten osalta. Tuntuu hurjalta ajatella, että päästäni kasvaa tuon väristä tukkaa, kun kotoisin olo on kuitenkin ehdottomasti vaaleaverikkönä..

Mutta kuinka sunnuntaikampaukseni syntyikään? Ei muuta kuin pää alaspäin ja lettiä tekemään! Harjasin hiukset suoriksi ja aloin tehdä poimittua lettiä sopivan huolettomalla otteella niskasta aloittaen. En pyrkinyt täydellisyyteen, vaan halusin hiukset hassunhauskalle nutturakampaukselle, joka sopii täydellisesti sunnuntaihini. Tein letin miltei päälaelle asti ja kokosin korkealle pikkumyynutturan vapaiksi jääneistä hiuksista. Tavoittelin hieman sotkuisempaa nutturaa, mutta lopputulos oli melko siloiteltu. Harjoitus tekee mestarin ja seuraavalla kerralla pyrin hieman tasaisempaan lettiinkin..

Mitä tykkäätte?

—-

PAITA / SHIRT ROSEWE.COM (*blogin kautta saatu)

HUULIPUNA / LIPSTICK LUMENE Raspberry Miracle Lipstick / Kesän Odotus*

IN ENGLISH : Hey guys! It’s time for a Sunday-hairdo-tutorial! This girly and cute look was easy to do. Have you tried to do a braid upside down?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.