MY (LAAAAZY) DAY

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tänään jos koskaan on hyvä päivä tehdä paljon toivottu ”my day”-postaus. Heräsin aamulla jo anivarhain, kävin juoksemassa kymmenen kilometrin lenkin raikkaassa ulkoilmassa, surautin itselleni supersmoothien, suuntasin ystävieni kanssa brunssille ja elokuviin ja ja ja..

Eiku. Todellisuudessa päiväni on näyttänyt tältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nukahdin eilen illalla jo yhdeksältä. Rankka viikko vaati veronsa ja päätin jo eilen, että vietän tämän lauantaipäivän sängyssä. Olen melkoinen elohiiri ja yleensä tälläisten päivien jälkeen poden vain huonoa omaatuntoa siitä, että en ole saanut mitään aikaiseksi, mutta voi pojat, tälläinen päivä tuli nyt niin tarpeeseen. Hei onko mitään siistimpää kuin pötköttelypäivä!

BB24/7 on pauhannut taustalla koko päivän, kohta kanava vaihtuu tosin HPK-Ilves-matsin seuraamiseen. Matti jopa ritarillisesti lupasi hoitaa Epun lenkityksen tänään, jotta tämä mahtipontinen haaveeni olla tekemättä mitään toteutuisi. Sain jopa syödä take away-safkaa sängyssä! Pääsin aloittamaan myös kirjahyllyni uusinta tulokasta ja siinä missä Tähtiin kirjoitettu virhe vei sydämeni, myös samaisen kirjailijan esikoisteos vaikuttaa lupaavalta.

Mutta minäpä tästä suuntaan taas pötköttelemään. Huomenna sitten uudella tsempillä ja suunnitelmalla. Tälläisiä pötköttelypäiviä pitäisi viettää kyllä vähintään kerran kuukaudessa.

IN ENGLISH : I have been spending a laaaazy Saturday. I have done nothing. Well, I ate, watched TV and fell in love with John Green’s debut Looking for Alaska, but that’s about it. Nothing special. All in all, this has been an extremely good day.


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.