TYTTÖJEN JUTTUJA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensilumi. Se satoi maahan eilen illalla. Vietimme Epun kanssa kahdestaan koti-iltaa ja yhtäkkiä minua alkoi kauheasti itkettää. Seisoskelin ikkunan edessä ja tihrustin itkua, lumisade näytti hurmaavan kauniilta ja olo oli kyyneleistä huolimatta onnellinen. Kaikki on paremmin kuin hyvin, ja luulenkin väsymyksen purkautuneen ulos tällä kertaa kyynelkanavien kautta. Tai sitten tulevan sunnuntain isänpäivä herätti vaari-ikävän. Niin tai näin, päätin, että nyt on aika viettää rauhallinen koti-ilta tyttöjuttujen parissa.

Verhouduin silkkiseen pantteripyjamaani ja valitsin kylppärin peilikaapista uusimman kynsilakkaihastukseni, nappasin uuden Trendin ja pörröisen frendini kainaloon ja vuorasin sänkymme tyynyillä ja peitoilla. Lumenen Gel Effect sarjan (*saatu) satiinimaisesti hohtava sävy, Tähtien sykkeessä, on pikkujoulukauden huumaavin lakka. Se säteilee kynsillä ja on väriltään täysi kymppi. Ei liian tumma, ei liian herkkä, juuri sopiva.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eppu taisi huomasi alakuloisuuteni, sillä se yritti niin kovasti olla mukana kanssani touhuilemassa. Yves Rocherin Quelques Notes d’Amour sai siltä selvästikin hyväksynnän, kun Epi kävi sitä niin innokkaasti nuuhkimassa. Kynsilakan ohella tämä tuoksu onkin itse asiassa toinen syksysuosikkini. Tuoksu on pehmeä, kuin Ruususen unta, pullo on tyttömäinen ja tuoksu säilyttää herkkyytensä koko päivän ajan. Tämä on ensimmäinen YR:n tuoksuni ja olen aivan myyty. Yves Rocherin tuoksut ovat muuttuneet selvästikin paljon niiltä ajoilta, kun kymmenisen vuotta sitten mummulle tulleessa YR:n mainoskirjeessä mukana olleet tuoksunäytteet saivat lähinnä vain aivastelemaan.

Sellainen tyttötorstai. Ne ovat ne pienet jutut, jotka saavat hymyilemään. Ja välillä on ihan ok itkeskelläkin, vaikka mikään ei olisikaan hätänä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : My two autumn-favourites, a nailpolish from Lumene and a parfume from Yves Rocher. My Thrusday evening was girly and cute and it was also time to say hello to winter which arrived with a snowstorm. Happy Friday guys.


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.