C&C:N PERINTEITÄ KUNNIOITTAEN..

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Mulle tuli perjantai-iltana sellainen olo, että blogin syksystä puuttuu jotakin. Kävelin työhuoneeseeni, nappasin lankakorista harmaan ja pörröisen lankakerän, pyöröpuikot ja istahdin sohvannurkkaan. Kai meidän nyt yksi neulepanta pitää tänäkin syksynä arpoa.. Perinteet kunniaan, eiksje? (;

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EDIT: // Osallistumisaika on päättynyt. Harmaata neulepantaa koristaa irroitettava musta rusetti ja panta on neulottu omalla ohjeellani. Neulepannan arvontaan pääset osallistumaan blogini Facebook-ryhmässä ja pannalle arvotaan uusi omistaja tiistaina 21.10 klo 18:00.

Mikäli haluat varmistaa, että korvasi pysyvät syysmyrskyissä lämpiminä, seuraa tätä helppoa ohjetta: Luo puikolle n. 20 silmukkaa (tämä silmukkamäärä määrittää pannan leveyden). Kudo koko kappaleen matkalta joustinneuletta (2 oikein, 2 nurin) ja kudo kappale niin pitkäksi kuin haluat (mittaa siis ensin oma päänympäryksesi). Ompele kappaleen päät yhteen neulalla ja langalla. Aloita toinen kappale (ns. keskikappale) ja luo puikolle n. 8 silmukkaa. Kudo kappale sileällä neuleella (1. kerros oikein, 2. kerros nurin, 3. kerros oikein..) ja tee siitä sen pituinen, että se yltää aiemman tekemäsi kappaleen ympäri sauman kohdalta. Ompele pienempi kappale paikoilleen.

Puikkojen kilinää kaikkien sunnuntaihin! <3

IN ENGLISH : If you want to win this beautiful grey headband made by me, click here and like the picture above on my blog’s Facebook-page. I wish you all a happy Sunday!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.