SUNNUNTAINEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

PUSERO / SHIRT H&M  TAKKI / JACKET ROSEWE.COM (*blogin kautta saatu)  KELLO / WATCH LIU JO KENGÄT / SHOES GUESS  FARKUT / JEANS LIU JO

Luulin, että tämä sunnuntai olisi ihan supertehokas päivä ja kovin mukavissa merkeissä se alkoikin, kun kuvasimme Roosan kanssa teille ensi viikoksi ihanan kampaustutoriaalin, mutta.. Sitten se iski. Maailman ärsyttävin päänsärky, joka kaatoi minut hetkeksi peiton alle. Pahoittelen siis angstista asukuvanaamaa; vaikka ei ollut edes aurinkoista tuntui siltä, että päänsärkyni otti nokkiinsa ulkona käväisemisestä. Nyt kaikki on kuitenkin taas okei, ja aion syödä sunnuntai-illan kunniaksi pussillisen karkkia.

Muilta osin viikonloppu on ollut ihan paras! Perjantai oli juuri niin leppoisa kuin kerroinkin, lauantaina Ilves palasi voittojen tielle ja minä, minä vietin lauantai-illan laatuaikaa iskän kanssa Matin ja Tepon konsertissa Tampere-talossa. Kun ostin iskälle synttärilahjaksi liput konserttiin, ehkä vähän jopa salaa toivoin, että pääsisin mukaan ja siellä me sitten istuttiin tokassa rivissä vireiden vanhusten keikalla. Ja oli muuten aika mieletön keikka!

Nyt kohti sunnuntai-iltaa karkkipussin kanssa, käykää te nappaamassa neulepanta itsellenne Facebookin puolelta! Pus!

10735127_758238630915744_1641835896_n

IN ENGLISH : I hope you all had a great weekend! I spent my Sunday by working and after that I got a horrible headache! Luckily, it went by quite fast and I was able to try out my new beautiful burgundy jacket from Rosewe. I love it, the color is absolutely perfect for the autumn! Now it’s time for a lazy evening with my boys. Have fuuun!


Posted in muoti and tagged by NOORA.