TWO FAVOURITES : FLAMING RED & BEYOND GOLD

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LUMENE GEL EFFECT BRILLIANT SATIN LUXURY / 40 Tulen hehkua ♥ LEIGHTON DENNY Beyond Gold

Kullan ja hehkuvan punaisen värin yhdistelmä mielletään usein kovin jouluiseksi. Testailin kuitenkin eilen uutta viininpunaista takkiani kultaisten asusteiden kanssa ja inspiroiduin lakkaamaan myös kynteni saman väriteeman mukaiseksi.

Lumenen uutuus, Gel Effect-sarjan satiinimaisena hohtava Tulen hehkua-lakka valikoitui lopulta manikyyrini aluslakaksi. Lakkasin kaikki muut kynnet paitsi nimettömät tällä upealla punaisen sävyllä kahteen kertaan. Annoin lakan kuivua rauhassa ja lakkasin nimettömät Leighton Dennyn todella hienorakenteisella kultaisella glitter-lakalla. Tämä kultalakka on todella peittävää ja lopputulos on maagisen hieno, kun sitä sutii kynteen kahden kerroksen verran.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska halusin testata jotakin aivan uutta, päätin lisätä myös punaiseksi lakattuihin kynsiin lisää yksityiskohtia. Kiinnitin teipin palan peukaloni kynteen niin, että se halkaisee vinosti kynnen. Lakkasin kultalakalla teipin yllä olevan osan, ja ennen kuin kultalakka ehti kuivua, irrotin teipin varovasti. Samalla tekniikalla lakkasin myös keskisormieni kynsien kärjet kultaisiksi. Näin manikyyristä saa helposti näyttävän.

Lopputulos ei ollut ollenkaan niin jouluinen mitä aluksi pelkäsin, vaan tällä lakkakombolla kynnet sai hohtaman ruskan väreissä. Burgundy ja kulta käyvät kyllä upeasti yhteen, vai mitä mieltä olette?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lakat blogin kautta saatuja.

IN ENGLISH : Hey guys! With Lumene’s Flaming Red and Leighton Denny’s Beyond Gold, I created this chic and easy-to-do manicure at home. Burgundy and gold look amazing together and with the little twists, the manicure looked so cute with the detailing.

 


Posted in kauneus and tagged by NOORA.